To je to što me zanima!

'Imao sam bogatije ponude, ali, kako kažete, nije u šoldima sve. Forma? Nisam baš najspremniji'

Drago mi je što je takva euforija nastala zbog mene, a već znam Kalinića, Livaju, Eleza, Vukovića, Biuka koji je simpatičan dečko, rekao je Filip Krovinović, za kojeg je Hajduk, neki tvrde, platio 1,5 milijuna eura
Vidi originalni članak

Napokon sam došao ovdje, jako sam sretan. Svi su me dočekali od prve sekunde jako toplo i mogu se samo zahvaliti, prve su riječi Filipa Krovinovića (25), novog pojačanja Hajduka, nakon poljudske dobrodošlice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HNK Hajduk Split (@hnkhajduk)

Sada bivši veznjak Benfice potpisao je do 2024. godine, uz, prema nekim informacijama, odštetu od 1,5 milijuna eura te pozirao uz svoj dres s brojkom 23, ali... Kad će ga obući i na terenu?

SLUŽBENO Krovinović novi igrač Hajduka! 'Dobio sam simpatične poruke. Vratit ću povjerenje na terenu'

- Spreman sam psihički i fizički, ne mogu reći da sam najspremniji, igrao sam tek 45 minuta, no trenirao tijekom praznika. Vidjet ćemo kako će se razvijati situacija.

U svlačionici Hajduka, koji je dogovorio i prijateljsku utakmicu s Benficom, čekaju ga i neka poznata imena.

DOBAR ŽDRIJEB Hajduku se opet smiješi Žilina! Osijeku CSKA, a Rijeci Škoti...

- Znam nekoliko igrača, krenut ću od kapetana Kalinića, znamo se iz Engleske, bili smo i cimeri kratko vrijeme, potom Livaju, Eleza, igrao sam s njim u reprezentaciji, nedavno sam, pak, upoznao Biuka, jako simpatičan momak, dok sam igrao protiv Vukovića u Portugalu. Nadam se da ćemo kao ekipa funkcionirati jako dobro.

Krovinović je dugo bio tiha patnja navijačkog puka Hajduka, sad kad se to realiziralo, euforija se opet nazire...

- Interes je bio obostran, nije bilo velikih problema. Nisam htio čekati kraj prijelaznog roka iako sam imao bolje ponude, ali, kako kažete u jednoj pjesmi, nije u šoldima sve. Jako mi je drago što sam ovdje i mogu obećati da ću kao igrač, a uvijek sam takav i tako sam odgojen, svaku tekmu dati 120 posto, ako ne i više - obećao je novi veznjak Hajduka kojeg su zatrpale poruke i poruke...

- U Lisabonu je mentalitet sličan kao u Splitu, ogroman broj poruka sam dobio i pokušavam čitati sve, pa pošaljem malo prijateljima da se nasmiju, roditeljima također. Mogu samo reći da mi je drago što sam ovdje i što je takva euforija nastala zbog mene te da ću istom mjerom vratiti navijačima jer klub i navijači to zaslužuju.

Idi na 24sata

Komentari 150

  • dabar001 20.07.2021.

    Filipe brzo se vrati u formu, trebat će ti za bježanje od dioničara (čitaj ulice)

  • DeGogi 20.07.2021.

    Bilo je i ponuda iz 2. Njemacke Lige, ali u Hajduku ce sigurno vise igrati - kad bude spreman.

  • DeGogi 20.07.2021.

    Izmedju 3. i 6. mista sve je moguce za Hajduk ove sezone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare