To je to što me zanima!

Inter rastavio Bresciu na proste faktore, Arsenal razbio Norwich

Aubameyang je u rapsodiji Arsenala zabio 50. gol u Premiershipu, a Inter se lako poigrao s fenjerašem i zadržao kakvu-takvu nadu u "scudetto". Juve bježi osam bodova devet kola prije kraja
Vidi originalni članak

U susretu 29. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na San Siru pobijedio Bresciu sa čak 6-0, dok su Bologna i Cagliari odigrali 1-1. Inter je rutinski stigao do pobjede protiv jednog od najvećih kandidata za ispadanje iz Serie A.

Golove za milanski sastav zabili su Ashley Young (5), Alexis Sanchez (20-11m), Danilo D'Ambrosio (45), Roberto Gagliardini (52), Christian Eriksen (83) i Antonio Candreva (88). Marcelo Brozović nije nastupio za Inter.

Za razliku od "Nerazzurra", "Rossoneri" su osvojili tek bod na gostovanju kod SPAL-a izjednačivši na 2-2 u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. 

Domaćin je poveo u 13. minuti golom Mattie Valotija, a u 29. je na 2-0 povisio Sergio Floccari. U posljednjim trenucima prvog dijela SPAL je ostao s igračem manje nakon što je isključen Marco D'Alessandro, što je Milan u nastavku iskoristio.

Rafael Leao je u 80. minuti smanjio na 1-2, da bi bod gostima osigurao Francesco Vicari uguravši loptu u vlastitu mrežu u četvrtoj minuti nadoknade. Karlo Letica je branio za SPAL, dok je Ante Rebić kod Milana igrao do 65. minute kada ga je zamijenio Zlatan Ibrahimović.

U drugom susretu Bologna i Cagliari su odigrali 1-1. Domaćin je poveo u posljednjim trenucima prvog dijela golom Muse Barrowa, a na početku nastavka izjednačio je Giovanni Simeone. Marko Rog je igrao cijeli susret za goste.

U utorak je vodeći dvojac Juventus i Lazio ostvario gostujuće pobjede. Juventus je slavio sa 3-1 kod Genoe, dok je Lazio pobijedio Torino sa 2-1. Na ljestvici vodi Juventus sa 72 boda, Lazio na drugom mjestu ima 68 bodova, dok je Inter treći sa 64 boda.

Nogometaši Arsenala svladali su u 32, kolu Engleske lige Norwich s 4-0, a 50. gol u Premier ligi zabio je Gabonac Pierre-Emerick Aubameyang

Aubameyangov 50. gol stigao je zahvaljujući velikoj pogrešci vratara Norwicha Tim Krul, a Gabonac je kasnije zabuio još jedan gol, dok su Granit Xhaka i Cedric Soares bili strijelci u pobjedi Arsenala. "Topnici" su sada sedmi s 47 bodova, dok je Norwich ostao zadnji s malim šansama za spas.

Nogometaši Evertona su kod kuće svladali trećeplasirani Leicester s 2-1. Evertonu su pobjedu donijeli Brazilac Richarlison i Islanđanin Gylfi Sigurdsson, dok je počasni gol za goste dao Nigerijac Kelechi Iheanacho.

Newcastle je kao gost s 4-1 svladao Bournemouth, koji je sve bliži ispadanju. 

(jt)

Idi na 24sata

Komentari 1

  • atakona 02.07.2020.

    Je**** San Siro. Otkaz momentalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare