Obavijesti

Sport

Komentari 1

Inter rastavio Bresciu na proste faktore, Arsenal razbio Norwich

Inter rastavio Bresciu na proste faktore, Arsenal razbio Norwich

Aubameyang je u rapsodiji Arsenala zabio 50. gol u Premiershipu, a Inter se lako poigrao s fenjerašem i zadržao kakvu-takvu nadu u "scudetto". Juve bježi osam bodova devet kola prije kraja

VIDEO

U susretu 29. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na San Siru pobijedio Bresciu sa čak 6-0, dok su Bologna i Cagliari odigrali 1-1. Inter je rutinski stigao do pobjede protiv jednog od najvećih kandidata za ispadanje iz Serie A.

Golove za milanski sastav zabili su Ashley Young (5), Alexis Sanchez (20-11m), Danilo D'Ambrosio (45), Roberto Gagliardini (52), Christian Eriksen (83) i Antonio Candreva (88). Marcelo Brozović nije nastupio za Inter.

Za razliku od "Nerazzurra", "Rossoneri" su osvojili tek bod na gostovanju kod SPAL-a izjednačivši na 2-2 u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. 

Domaćin je poveo u 13. minuti golom Mattie Valotija, a u 29. je na 2-0 povisio Sergio Floccari. U posljednjim trenucima prvog dijela SPAL je ostao s igračem manje nakon što je isključen Marco D'Alessandro, što je Milan u nastavku iskoristio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rafael Leao je u 80. minuti smanjio na 1-2, da bi bod gostima osigurao Francesco Vicari uguravši loptu u vlastitu mrežu u četvrtoj minuti nadoknade. Karlo Letica je branio za SPAL, dok je Ante Rebić kod Milana igrao do 65. minute kada ga je zamijenio Zlatan Ibrahimović.

U drugom susretu Bologna i Cagliari su odigrali 1-1. Domaćin je poveo u posljednjim trenucima prvog dijela golom Muse Barrowa, a na početku nastavka izjednačio je Giovanni Simeone. Marko Rog je igrao cijeli susret za goste.

U utorak je vodeći dvojac Juventus i Lazio ostvario gostujuće pobjede. Juventus je slavio sa 3-1 kod Genoe, dok je Lazio pobijedio Torino sa 2-1. Na ljestvici vodi Juventus sa 72 boda, Lazio na drugom mjestu ima 68 bodova, dok je Inter treći sa 64 boda.

Nogometaši Arsenala svladali su u 32, kolu Engleske lige Norwich s 4-0, a 50. gol u Premier ligi zabio je Gabonac Pierre-Emerick Aubameyang

Aubameyangov 50. gol stigao je zahvaljujući velikoj pogrešci vratara Norwicha Tim Krul, a Gabonac je kasnije zabuio još jedan gol, dok su Granit Xhaka i Cedric Soares bili strijelci u pobjedi Arsenala. "Topnici" su sada sedmi s 47 bodova, dok je Norwich ostao zadnji s malim šansama za spas.

Nogometaši Evertona su kod kuće svladali trećeplasirani Leicester s 2-1. Evertonu su pobjedu donijeli Brazilac Richarlison i Islanđanin Gylfi Sigurdsson, dok je počasni gol za goste dao Nigerijac Kelechi Iheanacho.

Newcastle je kao gost s 4-1 svladao Bournemouth, koji je sve bliži ispadanju. 

(jt)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti
VOZAČI ODUŠEVLJENI

Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti

Plus+ Ukupni ekonomski učinci za Republiku Hrvatsku samo od prošle godine procjenjuju se na više od 105 milijuna eura! A utrke bi uživo trebalo pogledati više od 300.000 ljudi