To je to što me zanima!

'Kad zagrmi s tribina... Gledat ćete jaku i goropadnu Rijeku!'

U utorak u 21.05 Rijeka igra derbi za drugo mjesto sa jurećim Lokosima, na svojoj Rujevici i to u prvoj utakmici sa gledateljima (trećina kapaciteta tribina) nakon prekida zbog pandemije
Vidi originalni članak

Na Rujevicu se vraćaju gledatelji, ne više od njih 2.760 pretplatnika, ali i to će u derbiju s Lokomotivom (utorak, 21.05) strahovito puno značiti Rijeci koja je u Varaždinu djelovala ispuhano i po linijama do bola razvučeno pa se na Kvarner vratila u skladu sa svojim izdanjem: 0-0 remijem i jednim bodom.

POGLEDAJTE VIDEO: ROŽMAN PRIJE LOKOMOTIVE

- Ispred nas je ekipa koja je u prošlom kolu dobila Dinamo. To sve govori o njihovoj snazi i kvaliteti. Žele se nadigravati, imaju jako dobar protunapad, a pogotovo su dobri u zadnjih pola sata - priča šef riječke struke Simon Rožman (37).

- Vraćaju se gledatelji i to je za nas jako bitno. U vrijeme prije korone bila je jako dobra atmosfera na Rujevici, pogotovo u onim teškim trenucima kada nismo bili na top razini. Stvarno su gledatelji bili ti koji su nas izvukli iz svega.

Forma, kvaliteta igre... Sadržaj?

- Kako sve bude išlo prema normali tako ćemo mi normalnije izgledati. Igrači odlično rade na treningu, samo sada to treba prenijeti na utakmicu. Ovo je jedan pravi derbi i 100% sam siguran da će dečki pružiti sve što mogu.

ČUDNOVATI SPEKTAKL U životu nisam bio na utakmici luđoj od ove... Od dolaska na stadion do posljednjeg zvižduka

Sastav?

- Ima nekih dilema oko sastava. Imamo dosta ozljeda pa ćemo nakon zadnjeg treninga vidjeti tko može, a tko ne. A siguran sam da će se svi oni koji izađu na travnjak 'potući' za ovaj grb i naš klub! - siguran je mladi slovenski stručnjak.

Kapetan Alex Gorgon u prošlom je kolu bio i veznjak, i napadač i desni bočni...

- Kad se igra doma na Rujevici, a s navijačima na tribinama... To je velika razlika u odnosu na ono kad je pustoš na stadionu. To se vidi i izvana,a mi itekako osjetimo na terenu. Nije to nikakva isprika za Varaždin, ali bit će nam nemjerljivo lakše igrati navijački impuls s tribina - najavio je Gorgon.

Pretplatnicima koji će sutra navečer doći na Rujevicu navijati za svoju Rijeku iz kluba žele poručiti pod kojim je novim preporukama i pravilima to moguće učiniti pa... Navijači, pročitajte:

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ForzaFiumeFOF 16.06.2020.

    Sedmog studenoga, prije šest godina, Rijeka je na Kantridi napunila mrežu Lokomotive - 6:0! Zanimljivo je da je čak pet golova postigao Andrej Kramarić. U polusezoni je napustio Rijeku, ali je s 21 pogotkom bio uvjerljivo najbolji strijelac HNL-a. Mrežu Lokomotive je na toj utakmici čuvao Riječanin Simon Sluga. Bio je na posudbi u Lokomotivi. Interesantno

  • imal' tanje? 15.06.2020.

    Koliko ulaznica su dobili gostijuci navijaci? 🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare