To je to što me zanima!

Istra predstavila Karoglana: Zašto sam otišao iz Hajduka? Nije to ništa provokativno...

Volim tenziju i objektivnost, nećete se utrkivati s Boltom ako ste spori. Morate protivnike prevariti na drugi način, rekao je Mislav Karoglan, novi trener Istre 1961
Vidi originalni članak

Istra 1961 predstavila je Mislava Karoglana, koji će na klupi Puljana zamijeniti Gonzala Garciju. Bivši trener Hajduka debitirat će kod Lokomotive.

- Dolazim s puno očekivanja i da nastavimo u ovom pozitivnom valu koji se događa u Istri u posljednje dvije godine. Trenutno se upoznajemo sa svim uvjetima u klubu i s ostalim stvarima da možemo imati neku širu sliku, kako bismo bili spremni za ponedjeljak kad počinjemo pripreme - započeo je Karoglan.

- Pratio sam Istru 1961, kao i cijelu ligu, vrhunska sezona, rekao bih i dvije, što je rijedak kontinuitet jednog trenera. Istra je igrala prepoznatljiv nogomet i zasluženo je tu gdje jest. Izuzetno cijenim kolegu Garciju i odmah sam prepoznao tu njegovu trenersku crtu. Ja se ne bojim izazova, nadam se da ću zajedno sa stožerom izvući maksimum iz momčadi, i samo rad, to je jedini put. Volim tenziju i objektivnost, nećete se utrkivati s Boltom ako ste spori. Morate protivnike prevariti na drugi način.

ZAMJENA GONZALU GARCIJI Veliko pojačanje: Bivši trener Hajduka je preuzeo klupu Istre POGLEDAJTE CIJELI RASPORED Spektakularni početak sezone: Dinamo dvaput u tjedan dana dočekuje Hajduk na Maksimiru! HNL MERCATO Zadnjeg dana prijelaznog roka Dinamo doveo dvojicu igrača

Zašto ste otišli iz Hajduka nakon 12 utakmica bez poraza?

- Ne bih s vraćao na to, dogovor je bio takav da odradim tri mjeseca i to je bilo maksimalno uspješno i korektno sa svih strana. Nije to ništa provokativno.

Saša Bjelanović nadovezao se:

- Mislim da smo u jako kratkom roku uspjeli naći adekvatnu zamjenu Garciji, apsolutno nemamo dvojbe da smo dobili u Mislavu trenera i čovjeka koji se apsolutno uklapa u ono što kao klub želimo, a to je klub koji će napredovati. Mislav je talentirani trener koji je zadnje četiri godine bio u Hajduku, gdje je prošao pozicije od omladinske škole do asistenta glavnih trenera, pa do funkcije glavnog trenera. Meni je stvarno zadovoljstvo jer smo s njim dobili čovjeka koji će nam dugoročno donijeti ono što tražimo - kazao je sportski direktor Puljana.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Dinamo Zagreb najveci Hrvatski klub Dinamo Sampion 13.06.2023.

    Zato jer je ajdug raspali klub

  • MateCro 12.06.2023.

    Bit ce skidanje gaca

  • 12.06.2023.

    Ode istra u 2. Ligu

Komentiraj...
Vidi sve komentare