To je to što me zanima!

Isus Krist i obitelj: Luka Modrić prije ulaska poljubio je njihove slike pa zabio golčinu Barceloni

Jedan poljubac za suprugu Vanju, potom jedan za svako od njihove djece - malene Emu, Ivana i Sofiju, te na kraju i Isusu Kristu. Jer su oni na fotografiji koju Luka nosi na svakoj utakmici sa sobom...
Vidi originalni članak

Možda više nije izdržljiv i eksplozivan kao prije, možda ne može kao nekad odigrati nekoliko utakmica zaredom svih 90 minuta, ali i dalje je klasa za sebe. Luki Modriću je 20 minuta bilo dovoljno da pokaže zašto je jedan od najboljih veznjaka na svijetu već godinama. I to s 35 godina na leđima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Real je u fantastičnom susretu pobijedio Barcelonu 3-1 i bacio ju na deseto mjesto, a sebi osigurao veliko slavlje. No ne bi to bilo to da nismo vidjeli neku magiju. Ne, nije Leo Messi u pitanju, već hrvatski LM. No Luka prije svake utakmice ima ritual bez kojeg ne može zaigrati. I ovaj put je sve po redu napravio, a onda izdominirao na travnjaku.

Prije Modrićevog ulaska na teren kamere su pokazale zanimljiv detalj - hrvatski kapetan je ljubio svoje kostobrane, a ukupno je dao pet poljubaca.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Jedan za suprugu Vanju, potom jedan za svako od njihove djece - malene Emu, Ivana i Sofiju, te na kraju i Isusu Kristu. Jer su oni na fotografiji koju Luka nosi na svakoj utakmici sa sobom, na svojim nogama. Obiteljska fotografija s dodjele Zlatne lopte otprije dvije godine na kojoj je proglašen najboljim igračem svijeta, a na vrhu, kao da ih čuva, lik Isusa Krista.

- Ovo su za mene najvažnije osobe na svijetu - rekao je hrvatski kapetan jednom prilikom kada je otkrio što radi uoči svake utakmice. 

I pogađate. Opet je pokazao magiju na terenu. Luka je gurnuo loptu u for za Viniciusa kojeg je Neto pokupio zajedno s loptom. Ipak, lopta je par sekundi kasnije opet završila kod hrvatskog veznjaka, a on je onda odlučio poslati golmana Katalonaca na pravi ringišpil. Poslao ga je prvo udesno, a Neto je nasjeo. Nakon toga, kad je Luka otišao ulijevo, već je bilo prekasno... Zabio je prekrasan gol vanjskom za konačnih 3-1.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • x00x 25.10.2020.

    kad gospa pomaze blani sto ne bi isus lukici uskocio

  • x00x 25.10.2020.

    eto i umjesto da pomaze oboljelima od korone on pomaze lukici da se sjeti kako zabiti gol

  • đuro kojotovski 25.10.2020.

    Kakve moralne veličine ovdje.. Da mi je znati kako vi živite svoj život, sigurno niste nikad ništa loše i protiv pravila napravili pa sad dijelite lekcije svima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare