Obavijesti

Sport

Komentari 63

Isus Krist i obitelj: Luka Modrić prije ulaska poljubio je njihove slike pa zabio golčinu Barceloni

Isus Krist i obitelj: Luka Modrić prije ulaska poljubio je njihove slike pa zabio golčinu Barceloni

Jedan poljubac za suprugu Vanju, potom jedan za svako od njihove djece - malene Emu, Ivana i Sofiju, te na kraju i Isusu Kristu. Jer su oni na fotografiji koju Luka nosi na svakoj utakmici sa sobom...

VIDEO

Možda više nije izdržljiv i eksplozivan kao prije, možda ne može kao nekad odigrati nekoliko utakmica zaredom svih 90 minuta, ali i dalje je klasa za sebe. Luki Modriću je 20 minuta bilo dovoljno da pokaže zašto je jedan od najboljih veznjaka na svijetu već godinama. I to s 35 godina na leđima.

Pokretanje videa...

luka modrić 02:37

Real je u fantastičnom susretu pobijedio Barcelonu 3-1 i bacio ju na deseto mjesto, a sebi osigurao veliko slavlje. No ne bi to bilo to da nismo vidjeli neku magiju. Ne, nije Leo Messi u pitanju, već hrvatski LM. No Luka prije svake utakmice ima ritual bez kojeg ne može zaigrati. I ovaj put je sve po redu napravio, a onda izdominirao na travnjaku.

Prije Modrićevog ulaska na teren kamere su pokazale zanimljiv detalj - hrvatski kapetan je ljubio svoje kostobrane, a ukupno je dao pet poljubaca.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Jedan za suprugu Vanju, potom jedan za svako od njihove djece - malene Emu, Ivana i Sofiju, te na kraju i Isusu Kristu. Jer su oni na fotografiji koju Luka nosi na svakoj utakmici sa sobom, na svojim nogama. Obiteljska fotografija s dodjele Zlatne lopte otprije dvije godine na kojoj je proglašen najboljim igračem svijeta, a na vrhu, kao da ih čuva, lik Isusa Krista.

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid

- Ovo su za mene najvažnije osobe na svijetu - rekao je hrvatski kapetan jednom prilikom kada je otkrio što radi uoči svake utakmice. 

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid

I pogađate. Opet je pokazao magiju na terenu. Luka je gurnuo loptu u for za Viniciusa kojeg je Neto pokupio zajedno s loptom. Ipak, lopta je par sekundi kasnije opet završila kod hrvatskog veznjaka, a on je onda odlučio poslati golmana Katalonaca na pravi ringišpil. Poslao ga je prvo udesno, a Neto je nasjeo. Nakon toga, kad je Luka otišao ulijevo, već je bilo prekasno... Zabio je prekrasan gol vanjskom za konačnih 3-1.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića