To je to što me zanima!

Ivan Perišić se bez riječi javio nakon debija u dresu Hajduka

Perišićev debi bio je ispraćen s iznimnim veseljem, ali i strahom kako se Ivan ne bi ozlijedio nakon oporavka od teške ozljede koljena. U igru je ušao na vlastito inzistiranje, a u igru se vratio 197 dana nakon ozljede
Vidi originalni članak

Hajduk gubi 1-0 od Dinama u polufinalu Kupa na Poljudu, a na tribinama je - delirij. Razlog tome bio je odlazak na zagrijavanje hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića (35) koji je u 72. minuti utakmice ušao u igru i tako debitirao u dresu splitskog kluba. 

IGRAČ INZISTIRAO Stožer reprezentacije nije dobro primio uranjeni debi Perišića za Hajduk. Kažu, to je van pameti

Taj je debi bio ispraćen s iznimnim veseljem, ali i strahom kako se Ivan ne bi ozlijedio nakon oporavka od teške ozljede koljena. U igru je ušao na vlastito inzistiranje, a u igru se vratio 197 dana nakon spomenute ozljede.

'Bili' su na kraju ispali iz Kupa, a Perišić je kao pravi sportaš nakon svega otišao čestitati 'modrima' na prolasku te ih pozdravio u svlačionici, a nakon svega javio se bez riječi na društvenim mrežama. Objavio je samo tri fotografije uz nekoliko 'smajlića'. Pred Ivanom i Hajdukom sad je odlazak na Rujevicu gdje ih za vikend čeka Jadranski derbi protiv Rijeke.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • putin1111 05.04.2024.

    e moj perisicu moga si gospodin ostali svi su te voljeli u Hrvatskoj kaj ti je to trebalo

  • lily A 05.04.2024.

    Ivan najbolji

  • nec.1996 05.04.2024.

    sta ce reci on je tu dosao da hajduku donese naslov a ono veliki sipak ,i sada ce dobiti po repu od navijaca tako se voli hajduk dobro je dok imas  pobjede .

Komentiraj...
Vidi sve komentare