To je to što me zanima!

Ivan Rakitić nakon sramotnog napada: "Sada je sve dobro..."

SRAMOTA Nepoznati je počinitelj razbio staklo na vili na Ugljanu u kojoj se smjestio naš reprezentativac s obitelji. Pola sata nakon toga gliserom je napustio otok
Vidi originalni članak

Bilo je dramatično. Pozivali su jedan drugoga da provale u kuću, prepričao je mještanin uvale Čeprljanda na Ugljanu novinarima portala Dnevnik.hr kako je huligan u petak oko 13 sati kamenom razbio staklo na Villi Mariji u kojoj je ljetovao Ivan Rakitić s obitelji.

Ne zna se što je bio povod za napad na odličnog nogometaša i pristojnog momka koji je među najpoznatijim svjetskim ljetovalištima izabrao baš Ugljan za godišnji odmor.

- Jučer nešto prije 15 sati nepoznati je počinitelj razbio staklo na objektu u sklopu turističkog kompleksa u vlasništvu trgovačkog drustva na otoku Ugljanu. U događaju nema ozlijeđenih osoba, a kriminalističko istraživanje je u tijeku - kazala nam je Nikolina Bačić, glasnogovornica zadarske policijske uprave.

U trenutku incidenta Rakitić nije bio u apartmanu, a staklo na prozoru je puklo od udarca kamena.  Naš nogometni reprezentativac spakirao se i nakon samo pola sata gliserom napustio Ugljan.

Uoči dolaska na Ugljan, Rakitić je na društvenim mrežana objavio kako se veseli odlasku na odmor. Nije napisao kamo će, ali po poruci se moglo pretpostaviti da se sprema u Hrvatsku. Da je na Ugljanu, jučer je objavila tamošnja Turistička zajednica.

Rakitić sinoć nije bio raspoložen za razgovor o incidentu.

- Sad je sve dobro - poručio nam je samo oko ponoći SMS-om.

Obožavatelji mu se ispričavaju i pružaju podršku

Nakon incidenta fotografiju Ivana Rakitića objavljenu na njegovu Instagram profilu u društvu supruge Raquel komentirali su brojni obožavatelji. Redom mu se ispričavaju za sramotni napad huligana.

- Ivane, oprosti za huligane. Nadamo se da ćeš doći ponovno u Hrvatsku - napisao je jedan od njih.

>>> Sve detalje o sramotnom napadu na Ivana Rakitića te reakcije čitajte u sutrašnjem broju 24sata!

Idi na 24sata

Komentari 339

  • tender49 02.07.2016.

    Sramota, tko god da je to učinio.

  • kmečavac 02.07.2016.

    progledajte slijepci?

  • perobao 02.07.2016.

    Kolilo puta sam procitao u portalima da hajdukovi nezadovoljnici napisu "glasam za SDP" eto vam odgovora na to koja je to ustvari prava MOCVARA a ne ona koja se medijski na najprljavije nacine pokusava isforsirati. Nazalost dobar dio dalmacije je DEBELO nasjelo na te trikove, bez obzira sto se stvar pokusava ublazit. Dakle, prava i istinska Hrvatska mocvara je SDP koji na racun Hajdukovih neuspjeha (iako realno s cim Hajduk raspolaze to i nisu neuspjesi) ili obratno Dinamovih i HNS-ovih uspjeha pokusava pa i uspijeva debelo poentirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare