To je to što me zanima!

Ivanušec nakon prvog gola za Feyenoord: Trebam biti bolji, ali moram se smiriti, biti opušteniji

Mogu igrati puno bolje nego sada. Moram se smiriti i onda će biti bolje. Želim biti opušteniji, više utrčavati u dubinu i, naravno, zabijati više golova, rekao je hrvatski reprezentativac
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec (24) zabio je prvijenac u dresu Feyenoorda u petom kolu nizozemske lige protiv Heerenveena sjajnim golom u 11. minuti utakmice.

Aktualni prvak Nizozemske slavio je s uvjerljivih 6-1, a Ivanušec je zabio za vodstvo u 11. minuti utakmice  Feyenoord je krenuo u polukontru, a Ivanušec je primio loptu uz aut liniju na lijevoj strani terena i onda se u prepoznatljivom stilu sjurio prema kaznenom prostoru i prevario čak trojicu suparnika prije nego što je majstorski zabio gol u suprotni kut preciznim udarcem.

VESELJE U VARAŽDINSKOJ ŽUPANIJI Novi Marof zaradio dvogodišnji budžet kluba zbog Ivanušecova milijunskog transfera iz Dinama

Gol možete pogledati OVDJE.,

Ivanušec će u utorak imati priliku odigrati prvu europsku utakmicu za novi klub. Za Dinamo je ove sezone zabio četiri gola u četiri nastupa u kvalifikacijama za Ligu prvaka i Europsku ligu, a njegov donedavni klub na kraju je završio u Konferencijskoj ligi.

ODLIČNO SE SNAŠAO VIDEO Majstorija Ivanušeca za prvijenac u Feyenoordu! Trojica su ga pokušala zaustaviti...

Ipak, Ivanušec će s Feyenoordom igrati grupnu fazu Lige prvaka. Dapače, Feyenoord je bio prvi nositelj u grupnoj fazi, a u skupini su još sa Celticom, Atletico Madridom i Laziom. '

Hrvatski reprezentativac nada se odličnoj utakmici u utorak (21 sat) protiv Celtica...

STRIJELCI U GOLIJADI 'VATRENIH' Petko: Nisam tip od statistike, ali golovi mi znače. Ivanušec: Zezam se sa Šutalom i Sosom...

- Sretan sam što sam zabio gol i time ekipi pomogao ostvariti pobjedu. Slavili smo 6-1, što je, naravno, odličan rezultat. Zadovoljan sam prvim golom na domaćem terenu, na našem stadionu. Atmosfera je bila odlična. Hvala svim navijačima, nadamo se ovakvoj utakmici i u utorak - poručio je Ivanušec.

ESPN je proglasio hrvatskog reprezentativca najboljim igračem utakmice, ali on vjeruje ta tek mora uhvatiti pravu formu.

- Mogu igrati puno bolje nego sada. Moram se smiriti i onda će biti bolje. Želim biti opušteniji, više utrčavati u dubinu i, dakako, zabijati više golova. Na tim stvarima moram raditi. Mislim da ću tada još bolje igrati - zaključio je hrvatski reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Jopazg 17.09.2023.

    Da je bio mamic,otisao bi u neki jaki klub za 25 milja barem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare