To je to što me zanima!

Ivanušec odnio loptu zbog hat-tricka, Valentina se našalila: A ti, Kelava, nemaš ni jednu...

Vidi uvijek govorim da sam ja zaslužan za taj gol jer sam ušao u šesnaesterac i odvukao dva stopera tako da on može ostati sam i zabiti! Ali naravno da je to daleko od istine, haha, sjetio se Kelava pobjede nad Ludogorecom 2012.
Vidi originalni članak

Čim je sudac dosudio kraj, Luka Ivanušec dobio je loptu. Sretno je pozirao s njom, a onda je odnio u svlačionici. Poznata rutina: suigrači je potpišu i nosiš je kući. Kao uspomenu na hat-trick.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ivanušecu će ta lopta iz utakmice s Astanom završiti na posebnom mjestu jer prvi mu je hat-trick za Dinamo. I prvi je igrač Dinama koji je zabio tri gola u utakmici pretkola Lige prvaka još od Gorana Ljubojevića protiv litavskog Ekranasa 2006. godine (5-2). U skupini je to uspio Mislav Oršić 2019. protiv Atalante (4-0).

U studiju MAXSporta to su komentirali voditeljica Valentina Miletić i gost Ivan Kelava, bivši golman "plavih".

- To je uobičajeno, igrač koji zabije tri gola na utakmici uzme loptu i svi mu se suigrači potpišu te je nosi kući - pojasnio je Kelava gledateljima koji nisu znali zašto Ivanušec pozira s loptom i potom ide u svlačionicu s njom.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Dinamo - Astana 4-0

- Znači, ti nemaš doma ni jednu? - našalila se Valentina.

- Ne, jedino da mi netko pokloni - odgovorio je Kelava, koji se prisjetio i utakmice Dinama i Ludogoreca, koja se igrala isti dan 2012. i "plavi" su prošli golom Vide u osmoj minuti nadoknade.

- U Bugarskoj je bilo 1-1, u Zagrebu su oni poveli, mi okrenuli na 2-1, oni izjednačili u akciji kad je Marcelinho igrao rukom, ali sudac to nije vidio, a da smo ispali, završila bi nam europska sezona. Vidi uvijek govorim da sam ja zaslužan za taj gol jer sam ušao u šesnaesterac i odvukao dva stopera tako da on može ostati sam i zabiti! Ali naravno da je to daleko od istine, haha.

Simpatična Valentina nadovezala se:

- Eto, mogao si te večeri uzeti loptu, kad se već golmanima ne pruža šansa da je nekad ponesu kući...

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Dinamo bu prvak ! 🇭🇷 26.07.2023.

    I Valentina sprda ajduga

  • Ivan Horvat Budimir 26.07.2023.

    Koje veselje kad klubic pobijedi klub lošiji od Rudeša 🤣🤣🤣, dok ih največi Hrvatski klub puni na ruglomiru !

  • NIKE 26.07.2023.

    Realno, djevojko, na ovoj si poziciji samo da postoji lutka za naslovne strane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare