To je to što me zanima!

Izbornik o Srbiji: Naravno da ću navijati za njih kad igraju protiv Nigerije. Pa za koga bih trebao?

Nikad nisam loše govorio o Srbiji. Rekao sam jednom da ih ne želim u skupini. Pa normalno je da želim Škotsku koju ćemo pobijediti, a ne Srbiju koja je jaka, kaže hrvatski izbornik
Vidi originalni članak

Srbija ima skoro podjednaku ekipu kao mi, ali nešto joj fali. 

Riječi su hrvatskog izbornika Zlatka Dalića koji je u Sarajevu govorio o fenomenu 'vatrenih', a dotaknuo se i ostalih reprezentacija u regiji. Podsjetimo, HNS je dobio nagradu za najbolji Savez, a Dalić za najboljeg trenera u regiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mi smo se dobro posložili na svim razinama i tad su počeli rezultati dolaziti. Normalno je da navijam za reprezentacije iz regije, da navijam za Srbiju protiv Nigerije. Pa za koga bih trebao navijati?

Hrvatski je izbornik jednom prilikom kazao kako bi želio izbjeći susret sa Srbima u skupini Svjetskog prvenstva u Katru. Sada je otklonio nedoumice i pogrešno tumačenje oko te izjave.

PANEL U SARAJEVU Dalić: Naša košarkaška repka se raspala jer nema kult kao mi, biralo se tko će i kada doći... USTAŠKA ZASTAVA U RIJECI Zbog tri budale kažnjena cijela Hrvatska! U HNS-u razmišljaju o planu B za utakmicu s Turskom

- Nikad nisam loše govorio o Srbiji. Rekao sam jednom da ih ne želim u skupini. Pa normalno je da želim Škotsku koju ćemo pobijediti, a ne Srbiju koja je jaka, u utakmici koja donosi naboj i sve što ide uz to. Nisam time podcijenio Srbiju. Imaju potencijala, dobre igrače, ali im fali još nešto.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • branimir220250 15.09.2023.

    nekad mraš i lagat✈️

  • nohname 14.09.2023.

    Ja ne navijam za one koji se nisu pokajali za agresiju na moju Hrvatsku ì koji još uvijek prisvajaju njezine teritorije.

  • floydri 14.09.2023.

    U ovom slučaju za Srbiju, naravno....Nekim krkanima, s obje strane, u glavi nikada ratovi neće prestati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare