To je to što me zanima!

Rijeka zasjela na drugo mjesto: Ispustili tri boda pred sam kraj utakmice, Capan dobio crveni

Pravi rezultatski 'vlak smrti' imali su gosti na Rujevici. Lokosi su imali 1-0 nakon prvih 45 minuta, ali u nastavku je Rijeka preokrenula. Ipak pred sam kraj utakmice Lokomotiva je izjednačila nakon penala za 2-2
Vidi originalni članak

Kako se zahuktava borba za Europu! Riječani su na kraju protiv Lokomotive osvojili bod, ali su došli iza Dinama! U prvom dijelu su gubili 1-0 nakon što su cijelo poluvrijeme imali jalovu inicijativu, pa su u nevjerojatnom drugom dijelu preokrenuli na 2-1, ali pred sam kraj utakmice gosti su iz penala postavili konačnih 2-2 nakon što se uključio VAR.

KOMENTAR Bravo Riječani, bravo Lokosi, tako se igra pravi HNL derbi!

Gledatelji su na tribinama Rujevici pljeskom dočekali pobjedu Varaždina protiv Hajduka (3-2) na Poljudu jer su znali da im se otvara mogućnost za povratak na drugo mjesto. I imali su Riječani inicijativu, ali ne dovoljnu jer je jedini gol u prvom dijelu zabila Lokomotiva. Iskosa zdesna s 10-ak metara, loptu je ispod Pandura u riječku mrežu poslao Lirim Kastrati za veliko slavlje gostiju.

Nisu uspjeli do poluvremena izjednačiti domaći pa je tako Lokomotiva bila ta koja je držala drugo mjesto nakon prvih 45 minuta. A onda je krenula prava rapsodija. Rijeka je napadala, ali nije uspjela zabiti sve do 66. minute. Poentirao je Sterling Yateke samo dvije minute nakon što je ušao u igru, iz blizine je poslao loptu u gol.

Nedugo nakon toga, u 75. minuti, totalni preokret.Ubačaj koji nije trebao biti pretjerano opasan glavom je preusmjerio Franko Andrijašević i jedna 'svijeća' je pala u gol Grbića za veliko slavlje domaćih navijača! Ali to nije bilo sve. U 82. minuti se nakon gužve u šesnaestercu uključio VAR, Damir Batinić išao je pogledati događaj na ekran i pokazao crveni karton Capanu (drugi žuti) te 11 metara za goste!

Karačić je hladno zabio za 2-2 na kraju utakmice, a tako je Rijeka zasjela na drugo mjesto ljestvice.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • vjeko2 16.06.2020.

    Ajmo filijala

  • Kalča 99 16.06.2020.

    Odlicna utakmica!

  • crowal 16.06.2020.

    Dobra i napeta utakmica, nerješeno realan rezultat

Komentiraj...
Vidi sve komentare