Obavijesti

Sport

Komentari 42

Rijeka zasjela na drugo mjesto: Ispustili tri boda pred sam kraj utakmice, Capan dobio crveni

Rijeka zasjela na drugo mjesto: Ispustili tri boda pred sam kraj utakmice, Capan dobio crveni
1

Pravi rezultatski 'vlak smrti' imali su gosti na Rujevici. Lokosi su imali 1-0 nakon prvih 45 minuta, ali u nastavku je Rijeka preokrenula. Ipak pred sam kraj utakmice Lokomotiva je izjednačila nakon penala za 2-2

Kako se zahuktava borba za Europu! Riječani su na kraju protiv Lokomotive osvojili bod, ali su došli iza Dinama! U prvom dijelu su gubili 1-0 nakon što su cijelo poluvrijeme imali jalovu inicijativu, pa su u nevjerojatnom drugom dijelu preokrenuli na 2-1, ali pred sam kraj utakmice gosti su iz penala postavili konačnih 2-2 nakon što se uključio VAR.

Bravo Riječani, bravo Lokosi, tako se igra pravi HNL derbi!
Bravo Riječani, bravo Lokosi, tako se igra pravi HNL derbi!

Gledatelji su na tribinama Rujevici pljeskom dočekali pobjedu Varaždina protiv Hajduka (3-2) na Poljudu jer su znali da im se otvara mogućnost za povratak na drugo mjesto. I imali su Riječani inicijativu, ali ne dovoljnu jer je jedini gol u prvom dijelu zabila Lokomotiva. Iskosa zdesna s 10-ak metara, loptu je ispod Pandura u riječku mrežu poslao Lirim Kastrati za veliko slavlje gostiju.

Rijeka i Lokomotiva susrele se u 29. kolu 1. HNL

Nisu uspjeli do poluvremena izjednačiti domaći pa je tako Lokomotiva bila ta koja je držala drugo mjesto nakon prvih 45 minuta. A onda je krenula prava rapsodija. Rijeka je napadala, ali nije uspjela zabiti sve do 66. minute. Poentirao je Sterling Yateke samo dvije minute nakon što je ušao u igru, iz blizine je poslao loptu u gol.

Rijeka i Lokomotiva susrele se u 29. kolu 1. HNL

Nedugo nakon toga, u 75. minuti, totalni preokret.Ubačaj koji nije trebao biti pretjerano opasan glavom je preusmjerio Franko Andrijašević i jedna 'svijeća' je pala u gol Grbića za veliko slavlje domaćih navijača! Ali to nije bilo sve. U 82. minuti se nakon gužve u šesnaestercu uključio VAR, Damir Batinić išao je pogledati događaj na ekran i pokazao crveni karton Capanu (drugi žuti) te 11 metara za goste!

Rijeka i Lokomotiva susrele se u 29. kolu 1. HNL

Karačić je hladno zabio za 2-2 na kraju utakmice, a tako je Rijeka zasjela na drugo mjesto ljestvice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
29. KOLO 1. HNL 21:05 , STADION RUJEVICA, RIJEKA
Rijeka
Yateke 66', Andrijašević 78'
2 : 2
Lokomotiva
Kastrati 36', Karačić 84'
Sortiranje događaja
90' KRAJ

Kakva utakmica na Rujevici! Nakon samozatajnih 45 minuta gledali smo odličnu Rijeku u nastavku, a Lokosi su pokazali da im ne treba puno da zabiju. Yateke i Andrijašević preokreuli su rezultat, izgledalo je da će na Rujevici ostati sva tri boda, ali onda se uključio VAR.

Opravdano je Batinić dao crveni Capanu te dosudio penal za Lokomotivu, a Karačić je bio siguran za 2-2. Gledatelji su mogli uživati na utakmici s tribina Rujevice u povratku nakon korone!

90'+3'

Napadaju sad Riječani svim snagama iako imaju igrača manje. Lokomotiva je zadovoljna bodom na Rujevici i gledaju kako preživjeti do kraja, dok su domaći u visokom presingu. 

90' NADOKNADA

Četvrti je sudac pokazao šest minuta nadoknade.

84' GOL LOKOMOTIVA 2-2

Kakva utakmica na Rujevici! Fran Karačić uzeo je loptu i opalio snažno po sredini gola iz penala i zabio! Izjednačila je Lokomotiva dovoljna im je bila i ova jedna šansa, a sad imaju prilike i preokrenuti s igračem više.

83' PENAL LOKOMOTIVA

Penal za Lokomotivu! Nakon pregleda VAR snimke Damir Batinić odlučio je da je Luka Capan napravio penal te je za to dobio drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton i Lokomotiva ima penal!

Komentari 42