To je to što me zanima!

Potop na Poljudu: U nemogućim uvjetima Rijeka šokirala Hajduk

Na Poljudu je palo toliko kiše da se lopta zaustavljala svakih pola metra. U uvjetima kao u bazenu, Rijeka je uspjela stići do izjednačenja pa onda i do potpunog preokreta nad Hajdukom te se priključiti vrhu HNL-a
Vidi originalni članak

U kišnim, gotovo nemogućim uvjetima Rijeka je u derbiju 14. kola Prve HNL na Poljudu šokirala Hajduk 2-1 i to nakon što je do pobjede stigla preokretom.

POGLEDAJTE VIDEO: Boro Primorac o Hajduku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bila je to sjajna utakmica s obzirom na nemoguće uvjete za igru. I prije samog derbija postojala je opasnost od odgode, ali uvjeti su na početku bili prihvatljivi pa se susret održao. Kako je išao prema kraju, tako je teren bio sve gori i gori pa je travnjak na kraju izgledao kao dio močvare.

Hajduk je poveo u 9. minuti golom Mije Caktaša iz penala kojeg je skrivio Nino Galović igrajući rukom poslije ubačaja Marina Jakoliša. Gosti su uspjeli izjednačiti u 40. minuti preko Stjepana Lončara koji je lijepo zabio nakon ubačaja Ivana Tomečaka s desne strane.

U drugom poluvremenu jaka kiša i natopljeni teren radili su velike probleme igračima i bilo je teško igrati nogomet. Rijeka je u takvim uvjetima stigla do vodstva u 69. minuti. Andrijašević je poslao sjajnu loptu Menalu u dubinu, a ovaj devet minuta nakon ulaska u igru zabio za 2-1.

Hajduk je do kraja susreta jurio po remi, ali nije uspio zabiti i drugi gol. Rijeka se ovom pobjedom priključila vrhu HNL-a i borbi za mjesta koja vode u Europu.

Idi na 24sata

Komentari 509

  • 07.12.2020.

    Pa hajduku bolje da ne nastupa vise sam sebe srami

  • saborski pacov 07.12.2020.

    Hajduku je najbolje da zaposli ekipu da sadi rižu na poljudskoj bari !

  • ForzaFiumeFOF 07.12.2020.

    Rijeka šokirala Hajduk...stvarno, ovo je naslov članka...Rijeka šokirala Hajduk, čitam drugi put i ne vjerujem šta Boris piše...😕😕😕

Komentiraj...
Vidi sve komentare