To je to što me zanima!

Bad Blue Boysi i Torcida na Maksimir su stigli zajedno...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija od jutra preusmjerava promet kod Gospića i Karlovca i na naplatnim kućicama Lučko kako im ne bi promakla kakva organizirana skupina navijača
Vidi originalni članak

Tijekom nedjeljnih jutarnjih sati na autocesti A-1 uspostavljene su dvije blokade, a policija preusmjerava sva vozila na odmorišta pored Gospića i Karlovca gdje kontrolira putnike kako im ne bi promakla kakva organizirana skupina navijača.

Slična kontrola s jakim policijskim interventnim snagama je i na naplatnim kućicama Lučko.

Navijači Hajduka bez ikakvih problema hodaju Zagrebom u navijačkim obilježjima, bez straha od incidenata uoči derbiju Dinama i Hajduka na Maksimiru od 15 sati.

Iz Torcide su najavili da će od Hrvatskog narodnog kazališta krenuti prema stadionu zajedno s Bad Blue Boysima, a policija će ih dopratiti do južne maksimirske tribine. Za sigurnost u gradu pobrinuli su se i helikopteri koji nadziru ulice iz zraka.

- Nemamo vaučere, nismo se prijavili, kupili smo ulaznice za istok, a ako nas ne puste na tribinu, nećemo ući na stadion - poručili su iz Torcide, kojima automobili u prolazu trube i daju im podršku kod HNK-a.

Hajdukovi navijači u miru i tišinu čekaju u dosta dugim redovima za kupovinu ulaznica za istočnu tribinu.

Podsjetimo, Bad Blue Boysi i Torcida zajedno će navijati na istočnoj tribini u znak protesta protiv vaučerizacije i zabrane gostujućim navijačima u Prvoj HNL.

Nadoknada opet bila kobna za Dinamo: Maglica zabio za bod!

I. Tudor: Mogli smo na kraju i dobiti, ali to ne bi bilo realno...

Sukob Boysa i policije nakon utakmice u blizini stadiona

Duje Čop: Toliko puta su nas upozoravali na te prekide...

Jozinović: Pokazali smo kako smo ipak ''malo dublji potok''

Leko navijačima: Danas nismo uspjeli, ali hoćemo u srijedu...

Idi na 24sata

Komentari 90

  • MarijanŽagar 02.12.2013.

    Kad se hoće - sve se može. To je potvrda onog starog pravila da kad je najteže da onda ispliva zajedništvo kao najljepša osobina čovjeka. Tad nije bitno kakve boje nosiš u sebi i odakle dolaziš, imaš isti cilj i povod, a to je neizmjerno nezadovoljstvo sa stanjem u "našem" nogometu i oko njega.....

  • BBB Smb 02.12.2013.

    Odlicno!!! Nadajmo se da ce i u splitu biti isto kao u zagrebu

  • mrvica11 02.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare