Obavijesti

Sport

Komentari 76

I. Tudor: Mogli smo na kraju i dobiti, ali to ne bi bilo realno...

I. Tudor: Mogli smo na kraju i dobiti, ali to ne bi bilo realno...
2

Što se mene tiče mislim da sam definitivno shvatio kako neću biti trener jer sam se očito rodio bez trenerske sreće. Pobijedio je nogomet, kaže trener Dinama Mamić

VIDEO

U prvom od tri najveća hrvatska derbija koja nas očekuju u 18 dana, Dinamo i Hajduk su na Maksimiru odigrali 2-2, a više razloga za zadovoljstvo imaju gosti iz Splita koji su do boda došli golom Maglice u sudačkoj nadoknadi. 

- Utakmica traje 90 minuta, igra se do kraja i mi smo uspjeli zabiti za izjednačenje. Čestitam svojim momcima, ali i Dinamu koji je bio jako dobar, ugodno me iznenadio. Profitirao je nogomet jer je utakmica bila lijepa za sve gledatelje - rekao je Igor Tudor te dodao:

- U zadnjih 15 minuta zaigrali smo s četvoricom u zadnjoj liniji i na kraju smo mogli i pobijediti, ali to ne bi bilo realno. Nogomet je specifičan sport u kojem ne pobjeđuje uvijek bolja ekipa - izjavio je trener Hajduka. 

Tudor: Spašeno je prvenstvo

Tudor smatra da je iščupani remi učinio prvenstvo i dalje zanimljivim.

- Da, mislim da je u neku ruku i spašeno prvenstvo, sada će sve ubuduće biti zanimljivije, ovako kako je završilo je ljepše i bolje za prvenstvo - izjavio je Tudor, koji je već navikao na komplimente:

- Često mi se događa da me se komplimentira nakon Hajdukove utakmice, igramo napadački, tako igra i Dinamo.  Hajduk može i bolje, ovom stilu ćemo težiti i u budućnosti.

Igor Tudor, čija momčad se ove godine specijalizirala za golove u sudačkoj nadoknadi, tvrdi:

-  Ne smatram da je to pitanje naše motivacije ili upornosti. Tako vam je to u nogometu,  nekad dobiješ, nekad izgubiš u zadnjoj minuti, po meni je to stvar sreće, ne morala.

Mamić: Definitivno neću biti trener jer sam se rodio bez trenerske sreće

Trener Dinama Zoran Mamić žali za propuštenom pobjedom u sudačkoj nadoknadi.

- Čestitam i jednoj i drugoj momčadi na odličnoj igri, publika je mogla uživati u četiri gola. Danas je pobijedio nogomet, a što se mene tiče mislim da sam definitivno shvatio kako neću biti trener jer sam se očito rodio bez trenerske sreće. Izgubio sam u Austriji, u Ukrajini, pa evo ovo danas... Malo se šalim, ali žao mi je što smo se nekako nesvjesno povukli pred kraj utakmice i tako dopustili Hajduku da nas dugim loptama stisne - rekao je Zoran Mamić i dodao:

- Drago mi je da je Hajduk ovako došao u Maksimir, napadački. U Maksimiru su utakmice uvijek jednosmjerne, svi se protiv nas zatvore, Hajduk nije. Volio bih da je uvijek tako, i kad neki drugi suparnik dođe u Maksimir.

Pokušao je Mamić objasniti što se njegovoj momčadi dogodilo u posljednjim trenucima utakmice.

- Potrošnja kod naših igrača je bila velika i smirajem utakmice došlo je do određenog pada, da je Hajduk vodio onda  bi Splićani bili na svojoj polovici. Mi na klupi uopće nismo razmišljali o povlačenju linija i čuvanju rezultata. No i suparnika se tu nešto pita.

Tudor ni Mamić nisu htjeli komentirati udruživanje Boysa i Torcide

Pa je Mamić mlađi zaključio...

- Publika je mogla uživati, ostaje žal za pobjedom koju smo ispustili u zadnjim trenucima. Bila je to fer i korektna borba, to je sjajno za hrvatski nogomet. No, ne smijem biti  zadovoljan bodom, imali smo utakmicu pod kontrolom, Hajduk u drugom dijelu nije bio opasan, tek na kraju. No to je sastavni dio nogometa. Faktor sreće je bitan u nogometu, tako je to bilo danas.  No treba raditi i na uklanjanju naše neopreznosti, nije prvi puta da nam se to dogodi.

Naposljetku, oba su trenera  odbili odgovoriti na pitanje drže li da je nastup navijača jedne i druge momčadi na istoj, istočnoj tribini maksimirskog stadiona, dobar način da se ukine vaučerizacija za utakmice u Prvoj HNL.

Nadoknada opet bila kobna za Dinamo: Maglica zabio za bod!

Bad Blue Boysi i Torcida na Maksimir su stigli zajedno...

Sukob Boysa i policije nakon utakmice u blizini stadiona

Duje Čop: Toliko puta su nas upozoravali na te prekide...

Jozinović: Pokazali smo kako smo ipak ''malo dublji potok''

Leko navijačima: Danas nismo uspjeli, ali hoćemo u srijedu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige