To je to što me zanima!

Jakić izbacio Barcelonu, Modrić se javio: Obećanje ispunjeno!

Ovo je Eintracht Frankfurt! Polufinale!!! Hvala navijačima koji su doputovali na utakmicu, bodrili nas i vjerovali u nas, napisao je Jakić na Instagramu, a čestitao mu je i Luka Modrić
Vidi originalni članak

Barcelona ove sezone neće vidjeti trofej, a za to su zaslužni Eintracht i naš Kristijan Jakić. Nijemci su na Camp Nouu senzacionalno slavili 3-2 pa ukupnim rezultatom 4-3 prošli u polufinale Europske lige gdje će igrati protiv West Hama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Atmosfera je bila kao da se igra u Frankfurtu. Više od 30 tisuća navijača Eintrachta okupiralo je Barcelonu i Camp Nou. Grmjele su njemačke pjesme od prve minute, a na krilima čudesne podrške nogometaši njemačke momčadi briljirali su na travnjaku. 

Još jedan jako dobar susret odigrao je Kristijan Jakić. Do prije samo dvije godine igrao je za Lokomotivu, kada je krajem ljetnog prijelaznog roka otišao u Eintracht iz Dinama, mnogi su se pitali kako će se snaći u jednoj od najjačih liga na svijetu. Trebalo mu je samo nekoliko utakmica da učvrsti svoje mjesto u prvih 11 i pokaže kakvog igrača je Eintracht dobio za tek nekoliko milijuna eura. A isto tako i Hrvatska je dobila još jednog vrsnog veznjaka. 

Barca je imala loptu gotovo cijeli susret pa je većinom morao raditi na destrukciji, a tako je i osigurao drugi gol Eintrachtu. Ukrao je loptu Busquetsu na sredini terena, uposlio Kostića koji je asistirao Borri za 2-0.

- Ovo je Eintracht Frankfurt! Polufinale!!! Hvala navijačima koji su doputovali na utakmicu, bodrili nas i vjerovali u nas - napisao je Jakić na Instagramu. 

Prošle sezone igrao je četvrtfinale s Dinamom, sada je otišao korak više, a na velikoj pobjedi čestitao mu je Luka Modrić. Prije nekoliko dana njegova čudesna asistencija očarala je svijet, predvodio je Real do polufinala Lige prvaka, a i sinoć se slatko smijao jer je njegov najveći rival ostao bez šanse za trofej u ovoj sezoni. 

Kristijan mu je očito obećao da će izbaciti Barcu pa mu se Luka javio u komentarima.

- Bravo! Obećanje ispunjeno - likovao je hrvatski maestro. 

I to samo pokazuje kakva sjajna atmosfera vlada u hrvatskoj reprezentaciji. A Kristijan Jakić je dokazao da ne moramo brinuti za budućnost našeg veznog reda...

Idi na 24sata

Komentari 41

  • frenky___ 16.04.2022.

    I ćorava kokoš zrno nađe🤣

  • Superheroj s Podunavlja 15.04.2022.

    Čovjek proveo jednu sezonu u Dinamu, a navijači istog (koji postoje samo na 24sata) govore o tome koliki je Dinamovac. 😆

  • mandalorian67 15.04.2022.

    Bravo Jakiću. Skoro si odustao od nogometa i ja dosao do tebe, motivirao te i rekao kako ce doc tvoje vrijeme. Individualno sam te trenirao, cesto je bilo tesko,plakao si,ali ja sam bio pedagog i uspio sam te uvjeriti da ces uspjeti. Znam da si mi zahvalan lima

Komentiraj...
Vidi sve komentare