To je to što me zanima!

Jakirović: Bili smo fantastični! Rijeka? Znam što sam slagao...

Lučić je skinuo nekoliko nevjerojatnih udaraca kada smo vidjeli loptu u golu. Žao mi je što nismo zabili jer smo znali kako ćemo se u drugom dijelu braniti od Hajduka, komentirao je Sergej Jakirović
Vidi originalni članak

Dinamo je na Poljudu pobijedio Hajduk sa 1-0 golom Sandra Kulenovića u 15. minuti i time izborio finale Hrvatskog kupa protiv Rijeke. 'Modri' su tako u samo pet dana dva puta pobijedili svojeg najvećeg rivala, a njihov trener Sergej Jakirović nije skrivao zadovoljstvo.

- Čestitam igračima. Prvo poluvrijeme odigrali smo fantastično, Lučić je skinuo nekoliko nevjerojatnih udaraca kada smo vidjeli loptu u golu. Žao mi je što nismo zabili jer smo znali kako ćemo se u drugom dijelu braniti od Hajduka - rekao je Jakirović nakon utakmice za MAXSport.

Smatra kako je Dinamo trebao zabiti još jedan gol u prvom poluvremenu, a ističe kako igra njegove momčadi u nastavku nije pala, već je bilo za očekivati kako će Hajduk tražiti gol.

- Ne bih rekao da se dogodio pad. Mislim da smo dobro kontrolirali utakmicu, bili smo puno bolji na lopti nego za vikend u HNL-u, naša ideja s dva napadača je uspjela. Htjeli smo imati veći pritisak na njihovoj zadnjoj liniji i opteretiti dubinu iza Hajdukove obrane. Lučić je obranio sjajnu priliku Kulenovića, a Ademi je dobio udarac u prvenstvu, stoga smo odlučili krenuti sa Sučićem.

Jakirovića i Dinamo u finalu čeka Rijeka, koju je vodio sve do početka ove sezone.

- Rijeka je zasluženo u finalu. Igra sjajno čitave sezone, potentna mlada momčad željnja dokazivanja. Znamo što smo slagali, a kolega Sopić radi sjajan posao. Kada nekog ne ide, netko iskoči, to je kvaliteta njihove širine. 

Idući izazov za Dinamo je Istra 1961 u HNL-u.

- Imamo četiri dana do Istre. Nećemo puno toga raditi do utakmice zato što smo sada odigrali dvije teške utamice. Moramo osvojiti tri boda na Maksimiru.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Palmanova 03.04.2024.

    Jakir bi bio dobar trener za Hajduk.i oni slave uvijek nakon pola odradjenog posla.da je usla ona precka ?a trebali smo imat 0-4 Jakire jakire

  • ForzaFiumeFOF 03.04.2024.

    Dobio si nas našom greškom, a mi ne griješimo dva puta...sad trebaš doći na rujevicu dva puta, jedva čekamo jakire...

  • Brunci1984 03.04.2024.

    Jakire dao si im preokret na tacni… sta je vise sa tim spikicem, jel ti brat??? A ristovskog ne smijes maknut iako je najgori uz spikica

Komentiraj...
Vidi sve komentare