Obavijesti

Sport

Komentari 14

Jakirović: Bili smo fantastični! Rijeka? Znam što sam slagao...

Jakirović: Bili smo fantastični! Rijeka? Znam što sam slagao...
2

Lučić je skinuo nekoliko nevjerojatnih udaraca kada smo vidjeli loptu u golu. Žao mi je što nismo zabili jer smo znali kako ćemo se u drugom dijelu braniti od Hajduka, komentirao je Sergej Jakirović

VIDEO

Dinamo je na Poljudu pobijedio Hajduk sa 1-0 golom Sandra Kulenovića u 15. minuti i time izborio finale Hrvatskog kupa protiv Rijeke. 'Modri' su tako u samo pet dana dva puta pobijedili svojeg najvećeg rivala, a njihov trener Sergej Jakirović nije skrivao zadovoljstvo.

- Čestitam igračima. Prvo poluvrijeme odigrali smo fantastično, Lučić je skinuo nekoliko nevjerojatnih udaraca kada smo vidjeli loptu u golu. Žao mi je što nismo zabili jer smo znali kako ćemo se u drugom dijelu braniti od Hajduka - rekao je Jakirović nakon utakmice za MAXSport.

Smatra kako je Dinamo trebao zabiti još jedan gol u prvom poluvremenu, a ističe kako igra njegove momčadi u nastavku nije pala, već je bilo za očekivati kako će Hajduk tražiti gol.

- Ne bih rekao da se dogodio pad. Mislim da smo dobro kontrolirali utakmicu, bili smo puno bolji na lopti nego za vikend u HNL-u, naša ideja s dva napadača je uspjela. Htjeli smo imati veći pritisak na njihovoj zadnjoj liniji i opteretiti dubinu iza Hajdukove obrane. Lučić je obranio sjajnu priliku Kulenovića, a Ademi je dobio udarac u prvenstvu, stoga smo odlučili krenuti sa Sučićem.

Jakirovića i Dinamo u finalu čeka Rijeka, koju je vodio sve do početka ove sezone.

- Rijeka je zasluženo u finalu. Igra sjajno čitave sezone, potentna mlada momčad željnja dokazivanja. Znamo što smo slagali, a kolega Sopić radi sjajan posao. Kada nekog ne ide, netko iskoči, to je kvaliteta njihove širine. 

Idući izazov za Dinamo je Istra 1961 u HNL-u.

- Imamo četiri dana do Istre. Nećemo puno toga raditi do utakmice zato što smo sada odigrali dvije teške utamice. Moramo osvojiti tri boda na Maksimiru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna