To je to što me zanima!

Jakirović najavio Slaven: 'Rog i Stojković treniraju s momčadi, ali s njima ne želimo žuriti'

Odmah smo se okrenuli utakmici sa Slaven Belupom, a ritam je jako naporan. No, to smo željeli. Napravili smo kompenzacijski i regeneracijski trening, a vidjet ćemo tko će istrčati, rekao je trener Dinama Jakirović
Vidi originalni članak

Nakon veličanstvene pobjede protiv PAOK-a (2-0) u osmini finala Konferencijske lige, pred Dinamom je HNL vikend. U pojačanom ritmu očekuje ih utakmica protiv Slaven Belupa u nedjelju, 10. ožujka, od 17 sati i 30 minuta na Maksimiru.

Sergej Jakirović morat će rotirati u udarnom sastavu, a pitanje je tko će se naći u početnoj jedanaestorki.

NAJAVIO GORICU Karoglan čestitao Dan žena pa poručio: 'Sigura bih klonirao! Dinamo? Nije mi iznenađenje'

- Vremena za opuštanje - nema. Odmah smo se okrenuli utakmici sa Slaven Belupom, a ritam je jako naporan. No, to smo željeli. Napravili smo kompenzacijski i regeneracijski trening, a vidjet ćemo tko će istrčati - započeo je strateg 'modrih'.

Zbog žutih kartona neće biti Brune Petkovića, a Marko Bulat i Takuya Ogiwara još nisu spremni za povratak na teren. A s druge strane stoje 'farmaceuti' predvođeni Royem Ferenčinom

- Najviše se bavimo samim sobom, kako ćemo mi izgledati. Skautirali smo Slaven Belupo i već dva puta igrali s njima pa znamo što nas čeka - rekao je Jakirović pa se osvrnuo na duže ozlijeđene igrače: 

- Sve ide po planu. Stojković i Rog rade s momčadi, većinom su džokeri, ali moramo izbjegavati kontakt pa nema sučeljavanja. Nadam se da će nakon ovog mjeseca biti u punom treningu, ali ne želimo žuriti da se ne dogodi veće zlo - zaključio je. 

TABLICA PROLJEĆA Ovako izgleda HNL tablica u 2024. godini: Hajduk tek četvrti

Izostankom Petkovića otvara se nova prilika za Frana Brodića i Sandra Kulenovića koje bi mogli vidjeti u napadu, dok je pitanje koga će još Jakirović ostaviti na klupi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MA1007_1 09.03.2024.

    Gledam malog Šotičeka iz Lokomotive , mali ide ko avion , ne vidim kako može biti gori od Hoxe , da se mali forsira u Dinamu kao ovaj , za godinu dana imali bi top igrača od 19 godina.

  • TimbTomb 09.03.2024.

    Bez Petkovica nema sanse da ce Dinamo dobit

  • Palmanova 09.03.2024.

    Jakire ako prodjes Paok sve ti je oprosteno.anketa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare