To je to što me zanima!

Japanci opet oduševili! Počistili stadion, a njihovi nisu ni igrali

Neka me netko uvjeri da je ovo normalno. Japanski navijači su odlučili počistiti stadion. To nije ni njihova utakmica. Pitao sam ih 'zašto to rade', a oni su mi odgovorili da 'poštuju mjesto'
Vidi originalni članak

Nakon ceremonije otvaranja 22. izdanja Svjetskog prvenstva u Katru, domaćin je igrao protiv Ekvadora koji ih je pobijedio 2-0, a oba gola zabio je sjajni Enner Valencia. Bilo je to prvi put u povijesti da je domaćin prvenstva izgubio utakmicu na otvaranju. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dvoboju su prisustvovali i japanski navijači koji su svojim ponašanjem ponovno oduševili i pokazali da se brojni mogu ugledati na njih. Nakon završetka utakmice, Japanci su ostali na tribinama i počistili smeće. 

Sve je zabilježio katarski influencer Omar Farooq koji je na svom profilu podijelio video ove gospode. 

- Neka me netko uvjeri da je ovo normalno. Japanski navijači su odlučili počistiti stadion. To nije ni njihova utakmica - kazao je pa dodao: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by عمر فاروق Omar Farooq (@omr94)

- Kada sam ih pitao: 'Zašto čistite nešto što nije vezano za vas?' odgovor je bio: 'Japanci nikad ne ostavljaju smeće za sobom. Mi poštujemo mjesto'", rekao je Omar

- Ovo je nešto o čemu sam čuo, ali nikad nisam mislio da je stvarno. Vau. Svaka čast -zaključio je. 

Katarski influencer možda nije, ali mi jesmo. Na Svjetskom prvenstvu u Rusiji japanski navijači su poslije utakmice s Belgije čistili tribine i dijelili poklone belgijskim navijačima, a svoje navijače slijedili su i igrači koji su, kako bi se zahvalili Rusiji na gostoprimstvu, očistili svlačionicu.

Japan je u skupini E s Kostarikom, Njemačkom i Španjolskom, a prvi susret igraju protiv Nijemaca 23. studenog s početkom u 14 sati. 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Nabim Jako 22.11.2022.

    treba dovest japance malo na nase utamice i 2. i 3. ligu pa da nam malo ociste stadione i oko stadiona, bas je sve zapusteno pogotovo u nizim rangovima, daleko smo mi od njih,

  • gnojna družina 22.11.2022.

    Nije bolest sve sto boli.

  • lukic1991 22.11.2022.

    kad će bit prvenstvo u hrvatskoj pa da samo Japan sudjeluje da očiste cijelu hrvatsku

Komentiraj...
Vidi sve komentare