To je to što me zanima!

Javila se i mama Ronaldo: Ako Bog da, za koji dan idem kući!

Prvo je Cristiano objavio poruku na Twitteru, a sada je to učinila i njegova majka i potvrdila kako je bolje i nada se da će u kratkom roku biti kao prije. 'Ako Bog da, kroz par dana ću se vratiti svojoj rutini', napisala je
Vidi originalni članak

Majka Cristiana RonaldaDolores Aveiro (65), imala je u utorak moždani udar. To je posebno teško utjecalo na Portugalca koji je ostavio sve obveze u Torinu i odjurio u bolnicu u Funchal gdje je zbrinuta njegova majka. Na prvu se činilo dosta ozbiljno, ali njegova majka je sada stabilno.

Prvo je Cristiano objavio poruku na Twitteru, a sada je to učinila i njegova majka i potvrdila kako je bolje i nada se da će u kratkom roku biti kao prije. 

OBITELJSKA DRAMA Drži se, Ronaldo: Majka imala moždani, odvezli je u bolnicu!

- Ako Bog da, kroz par dana ću se vratiti svojoj rutini - napisala je Dolores.

Rekla je da je potpuno svjesna svega što se dogodilo te da je imala puno sreće. Zahvalila je svojoj obitelji, obožavateljima i liječničkom timu u Madeiri gdje se oporavlja.

OTPUTOVAO U FUNCHAL Ronaldo se javio iz bolnice: Majka je stabilno, oporavlja se

- Sretni smo što nema nikakvih posljedica - rekla je Cristianova sestra nakon posjete majci u bolnici lokalnim novinarima. Rekla je i kako joj majka ne želi biti u bolnici već želi ići kući.

- Hvala vam na porukama potpore. Majka je stabilno i oporavlja se. Moja obitelj i ja zahvaljujemo se medicinskom osoblju i molimo vas za malo privatnosti - napisao je Cristiano Ronaldo na Twitteru. 

NAJBITNIJA ŽENA U NJEGOVOM ŽIVOTU Cristiano: Mama je išla leći gladna da bih ja imao što jesti!

Ronaldo je u utorak otputovao u domovinu sa zaručnicom Georginom i najstarijim sinom Cristianinhom, u bolnicu u Funchal, istoj onoj u kojoj je i rođen, a gdje je njegova majka zbrinuta nakon moždanog udara. 

Ronaldo je u svakoj prilici isticao da je majka najvažnija osoba u životu i da je izuzetno vezan uz majku. U veljači prošle godine borila se s rakom dojke i nakon što je dobila prvu borbu, odmah je krenula u drugu.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Exterminator 07.03.2020.

    Drži se Georgina ! Uff kako bi ju poderao

  • 06.03.2020.

    Dolores ostavi se pušenja.Šteti zdravlju.

  • user_204031 06.03.2020.

    Dat ce Messi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare