Obavijesti

Sport

Komentari 9

Ronaldo se javio iz bolnice: Majka je stabilno, oporavlja se

Ronaldo se javio iz bolnice: Majka je stabilno, oporavlja se
2

Ronaldo je, sasvim očekivano, u utorak otputovao u domovinu sa zaručnicom Georginom i najstarijim sinom Cristianinhom, u bolnicu u Funchal, istoj onoj u kojoj je i rođen, a gdje je njegova majka zbrinuta nakon moždanog udara

VIDEO

Hvala vam na porukama potpore. Majka je stabilno i oporavlja se. Moja obitelj i ja zahvaljujemo se medicinskom osoblju i molimo vas za malo privatnosti, oglasio se Cristiano Ronaldo nakon što je otputovao u Funchal kako bi bio uz svoju majku koja je u utorak prijepodne doživjela moždani udar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:06

Ronaldo je, sasvim očekivano, u utorak otputovao u domovinu sa zaručnicom Georginom i najstarijim sinom Cristianinhom, u bolnicu u Funchal, istoj onoj u kojoj je i rođen, a gdje je njegova majka zbrinuta nakon moždanog udara. 

Odmah je operirana odnosno podvrgnuta kirurškoj intervenciji čišćenja arterija. Srećom, Ronaldova je majka vrlo dobro podnijela operaciju i izvan je životne opasnosti, a stanje se tijekom dana popravilo.

Drži se, Ronaldo: Majka imala moždani, odvezli je u bolnicu!
Drži se, Ronaldo: Majka imala moždani, odvezli je u bolnicu!

Ronaldo je u svakoj prilici isticao da je majka najvažnija osoba u životu i da je izuzetno vezan uz majku. U veljači prošle godine borila se s rakom dojke i nakon što je dobila prvu borbu, odmah je krenula u drugu.

Dolores je uz Cristiana bila tijekom svih uspona i padova u karijeri, a posebnu mu je podršku pružila kada se našao pod teškim optužbama za silovanje u Las Vegasu. Sudjeluje u svim važnim Cristianovim odlukama, a navodno ni njegove djevojke nisu imale šanse ako ih majka nije odobrila. 

Sarri, vidiš li? Ronaldo već 804 dana nije zabio iz slobodnjaka
Sarri, vidiš li? Ronaldo već 804 dana nije zabio iz slobodnjaka

Budući da se ne zna kada bi se Ronaldo mogao vratiti u Torino ni u kakvom će biti psihičkom stanju, bilo je prilično sigurno da će Juve morati bez njega tražiti prolaz u finale Kupa protiv Milana u srijedu. Međutim, Ronaldo neće morati ni žuriti natrag budući da je uzvratna utakmica odgođena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

GLEDAJ UŽIVO Dinamo - Rijeka 0-0:  Počela snažna kiša, obrane čuvaju prazne mreže u derbiju
FINALE KUPA UŽIVO

GLEDAJ UŽIVO Dinamo - Rijeka 0-0: Počela snažna kiša, obrane čuvaju prazne mreže u derbiju

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi