To je to što me zanima!

Je li Dinamo oštećen za penal? Ademi je dvaput pao u 16-ercu

Glavni sudac utakmice bio je Igor Pajač koji je sa svojim pomoćnicima, dojma smo, sasvim korektno odradio utakmicu, ali dvije situacije zasigurno će biti predmet sudačke komisija
Vidi originalni članak

Dinamo je u zaostaloj utakmici 4. kola razbijen usred Maksimira! Lokomotiva je slavila 3-0 hat-trickom Duje Čopa i šokirala u prvoj utakmici nastavka HNL-a.

Glavni sudac utakmice bio je Igor Pajač koji je sa svojim pomoćnicima, dojma smo, sasvim korektno odradio utakmicu, ali dvije situacije zasigurno će biti predmet sudačke komisija.

TRENER DINAMA U ŠOKU Jakirović nakon debakla: Ovo je katastrofa! Želim se ispričati svim navijačima Dinama... ŠTO VI MISLITE? ANKETA Treba li Jakirović dobiti otkaz nakon poraza od 'lokosa'?

U objema je glavni akter bio Arijan Ademi. Dinamov veznjak završio je na tlu s bolnom grimasom već nakon 70-ak sekundi igre, no Pajač je ocijenio da njegov kontakt s igračem Lokomotive nije dovoljan za najstrožu kaznu. Ili da ga uopće nije bilo. Doduše, Ademi nije niti tražio penal, već samo reakciju Dinamove liječničke službe, ali neki igrači jesu.

Ademi je u 58. drugi put završio na tlu u šesnaestercu Lokomotive. Petković je vidio njegovo utrčavanje i pronašao ga loptom, koju Ademi prima prsima, potom zaobilazi Kalaicu, ali ne i kontakt s Marinom Leovcem. Pajač je u toj situaciji komunicirao s VAR sobom, no zaključak je bio da je sve čisto.

POGLEDAJTE VIDEO: Prva situacija na 1:24, druga na 6:37


 

Idi na 24sata

Komentari 128

  • NEMAK 24.01.2024.

    Pao je on i na dopingu 😂😂 naviko lik padat

  • Hav jes No 24.01.2024.

    Dinamo je oštećen na način da im je Duje utrpao 3 komada i ne kmečite

  • ĆAĆA ® 24.01.2024.

    A binamo nema pojma zar ne @Monza.1995 😮‍💨

Komentiraj...
Vidi sve komentare