To je to što me zanima!

Je li Messi smio obući arapski ogrtač? Fifina pravila su jasna

"U finalnim natjecanjima Fife, slavljenička odjeća može se nositi na terenu nositi tek nakon što se održe službene Fifine aktivnosti", stoji u pravilniku krovne nogometne kuće Fifa je prekršila svoje pravilo! Messi nije smio slaviti u bištu
Vidi originalni članak

Argentina je osvojila Svjetsko prvenstvo, a Lionel Messi otklonio je sve sumnje tko je najbolji nogometaš generacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, ono što su učinili Fifin predsjednik Gianni Infantino i katarski emir Tamim bin Hamad Al Thani protivi se pravilima krovne nogometne kuće.

"U finalnim natjecanjima Fife, slavljenička odjeća može se nositi na terenu nositi tek nakon što se održe službene Fifine aktivnosti (tijekom kojih momčad mora nositi odjeću koju je nosila tijekom dotične utakmice)", stoji u Fifinom pravilniku pod točkom "27.2".

DRAMA NA DOČEKU VIDEO A da vidite kako to rade Hrvati? Messija i društvo umalo poklopili kablovi usred fešte! POGLEDAJTE STATISTIKU ANKETA Je li ova titula konačna potvrda tko je najveći ikad?

Podsjetimo, Messi je pobjednički pehar Svjetskog prvenstva podigao odjeven u tradicionalnom arapskom ogrtaču, poznatijem kao bišt.

POGLEDAJTE VIDEO: SLAVUJ PERIŠIĆ ZAPJEVAO U SPLITU

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Puno volim Hrvatsku 20.12.2022.

    U tom ogrtaču je izgledal ko tetkica.

  • nataodinata 20.12.2022.

    Joj meni. Samo lijepo možeš ružiti, zavist treba i zaslužiti. Ako Lea kazne zbog ogrtača, onda golmana Argentine treba izbaciti sa svih FIFA-inih  natjecanja doživotno. Dodjele mu, čitaj poklone mu, trofej za najboljeg golmana prvenstava i on se ponaša kao maloljetni delikvent , kako pred očima cijelog svijeta, tako ipred očima čovjeka koji je sve to platio. Odvratno!!! 

  • gadimisesve 20.12.2022.

    para vrti gdje burgija neće... as simple as that

Komentiraj...
Vidi sve komentare