To je to što me zanima!

Jedan dinamovac pozitivan na koronu, Gavro i Leovac sve bolje

Dinamovi igrači i stručni stožer testirali su se u ponedjeljak, rezultati su pokazali kako je jedan igrač pozitivan na korona virus. Njegovo ime se neće objaviti zbog zaštite osobnih podataka
Vidi originalni članak

Dinamovci u srijedu putuju u Moskvu na utakmicu 2. kola Europske lige. CSKA je u ponedjeljak uz dva gola Nikole Vlašića pobijedio Arsenal iz Tule 5-1. Moskovljani, kao i Dinamo, utakmicu dočekuju u dobrom raspoloženju. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U ponedjeljak su igrači i stručni stožer Dinama imali novo testiranje na korona virus. U Rusiji ga vjerojatno neće biti, a novo je testiranje pokazalo kako je jedan dinamovac pozitivan. Njegovo ime se neće objaviti zbog zaštite osobnih podataka.

Ivica Smodek, šef liječničke službe Dinama, radi odličan posao sa svojim kolegama. U Šibenik su igrači putovali osobnim automobilima, po dvojica. Sve se radi da bude što manje zaraženih i zasad Dinamu ide jako dobro na tom polju.

SPREMAN ZA CSKA? Leovac je istegnuo ligamente u ramenu, dinamovci zbog zaraze putovali autima, a ne busom!?

Nema puno problema s koronom, ali ima puno problema s ozljedama uoči utakmice u Moskvi. Definitivno je otpao Kevin-Theophile Catherine, kojemu je protiv Feyenoorda iskočilo rame. On je u procesu rehabilitacije i neće putovati u Moskvu. Marin Leovac također ima problema s ramenom, stradao je u Šibeniku, ali u utorak je bio puno bolje. Podsjetimo, ništa nije puklo, lijevi bočni je istegnuo ligamente ramena. Stanje je bolje, sve ga manje boli, mogao biti spreman za Moskvu.

Mario Gavranović je osjetio mišić protiv Feyenoorda, nije igrao u Šibeniku, osjeća se bolje i on bi mogao biti spreman za CSKA.

Otpao je Theophile-Catherine, Zoran Mamić mora tražiti nova rješenja u obrani. U Šibeniku su stopere igrali Perić i Lauritsen. Gvardiol je onda na lijevom boku zamijenio ozlijeđenog Leovca. Dino Perić još nije dovoljno spreman za izazove europske utakmice, ne može igrati više od 45 minuta i stoperi bi protiv CSKA trebali biti Gvardiol i Lauritsen. Naravno, ako Leovac bude spreman za utakmicu i bude lijevi bočni. Ako Leovac ne bude spreman, onda je to dodatni problem. Od stopera Mamić ima Perica i Šutala, a od braniča je tu i Moharrami, koji je u Šibeniku prvo bio desni, a onda lijevi bočni. Petar Stojanović će sigurno biti na desnoj strani.

LEGENDA CSKA MOSKVE Olić: CSKA je konačno ozbiljno uložio u momčad, ali i dalje je ključ zaustaviti Nikolu Vlašića...

Na stopera bi možda mogao i kapetan Arijan Ademi, trener Dinama ima nekoliko varijanti. No, vjerojatnije je kako će Ademi biti u vezi. Možda na lijevu strane, kao i u Šibeniku, ode Iranac Sadegh Moharrami.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • purger'73 28.10.2020.

    Ma još bolje kaj nema tog kiksera od KTC-a (nemam vremena za sve kikseve, ali dodavanja suigraču vidi se iz aviona 2-3 sek. prije, tvrda tel. žica), tak da bi sastav prema mojem mišljenju trebao biti: Livi, Moharrami, Lauritsen, Gvardiol, Leovac, Ademi, Ivanušec, Majer, Kastrati, Gavro (Petko) i Oršić! Jer samo napadačka igra na pobjedu može nas dovest do boda, a nikakva obrambena igra; "napad je najbolja obrana". dinamo Zagreb-NEMA PREDAJE

  • MaliCrniOdIvanaSam 27.10.2020.

    "Njegovo ime se nece objaviti radi zastite podataka". "Kevin Teophile Catherine je otpao za utakmicu". Jesam jedini koji vidi vezu.

  • diciza 27.10.2020.

    bolje da nikud ne idu..0-3 je sasvim prihvatljivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare