To je to što me zanima!

Jedan jedini Dean: Potrošio je pola spreja pa odsvirao kraj

Manchester City je na Etihadu s 1-0 nastavio svoj put prema tituli nakon maestralne 'bombe' Vincenta Kompanyja. No, sav šou nije pripao stoperu i kapetanu 'građana' jer je sprej u svoje ruke uzeo sudac Mike Dean
Vidi originalni članak

Mike Dean još je jednom 'ukrao šou'. 'Građani' su čekali da odsvira kraj jer su u džepu imali vrijedna tri boda protiv Leicestera (1-0), ali trebali su izvesti jedan 'skraćeni korner'. Sudac Dean polako je nacrtao polukrug sprejem, odmjerio udaljenost za zid, praktički potrošio pola spreja za crtu živog zida, odšetao na svoje mjesto i kad je sve bilo spremno za izvođenje - svirao kraj.

VIDEO POGLEDAJTE >>OVDJE<<

Teatralni sudac još je jednom nasmijao gledatelje Premiershipa, a City je nastavio gaziti prema naslovu prvaka. Prije zadnjeg kola 'građani' (95) imaju bod prednosti ispred Liverpoola (94). City će u finišu gostovati kod Brightona, dok 'redsi' na Anfieldu dočekuju Wolverhampton.

NAKON LANSIRANJA RAKETE Heroj Cityja: Ma neće meni klinci govoriti kad da pucam

RASPORED UTAKMICA Drama u zadnjem kolu: Evo što treba Liverpoolu, a što Cityju...

Posljednje kolo igra se u nedjelju, 12. svibnja, s početkom u 16 sati. Liverpoolu sad treba pravo malo čudo da bi uzeli trofej Premierlige, a 'građani' se nadaju kako iznenađenja neće biti.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Space Burek 07.05.2019.

    Po naslovu sam mislio da je oznacio liniju za zivi zid od 70 metara...

  • 07.05.2019.

    Meni se cini da ti ovdje ne razumijes nogomet ako je svirao prekrsaj i oznacio zivi zid i loptu onda bi bilo normalno da su ga i izveli..

  • KPsrna_1 07.05.2019.

    jel to samo meni ne otvara video na sportklubu? stisnem play međutim ništa ne učitava nit prikazuje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare