To je to što me zanima!

'Jedini sam Hrvat u srpskoj ligi, vole me. Nije bilo lako uzeti Kup pored Partizana, gurali su ih...'

OSVOJIO KUP Srušili smo Partizan, što je velika stvar, jer i oni i Zvezda ovdje imaju sudački poguranac, kaže nam Solinjanin iz Vojvodine Slavko Bralić, koji je morao čuvati strašnog Nigerijca Sadiqa
Vidi originalni članak

Uh, presretni smo, popila se i koja čašica više, j*biga, ne osvaja se trofej u Srbiji pored Zvezde i Partizana svaki dan, javio nam se presretni hrvatski stoper Slavko Bralić (27), koji igra za Vojvodinu. Skupio je ove polusezone devet nastupa za Vojvodinu, sedam u prvenstvu i dvije u Kupu. Prvi dio sezone proveo je u grčkoj Larisi.

Solinjanin i ekipa su u Nišu na neutralnom terenu nakon raspucavanja osvojili srpski Kup protiv Partizana (3-2).

Pogledajte video slavlja nogometaša Vojvodine:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VOJVODINA DO TROFEJA Jedini hrvatski nogometaš u Srbiji srušio Partizan i uzeo kup

- Ma, nije to bio neutralni teren, bilo je navijača Partizana. Cijelu utakmicu su vrijeđali našeg trenera Nenada Lalatovića (42) jer je dijete Zvezde. Nije mu smetalo, on voli negativnu energiju s tribina preusmjeriti s nas na sebe. Lalatović je sjajan čovjek, stručnjak i motivator - priča nam Bralić pa dodaje:

- Ja u Srbiji nisam imao nikakvih neugodnosti, a jedini sam hrvatski nogometaš ovdje. Klub je sređen, financije uredne, a uvjeti fantastični, imam ugovor do idućeg ljeta. Vole ovdje Hrvate, Delač je ostavio trag, a sad, ovim osvajanjem Kupa, vjerojatno i ja.

Bralić i dalje prati HNL. 

- Naravno, Hajduk gledam kad god mogu, svaku utakmicu, to je moj klub, u Splitu su "bili" religija. Pratim i Osijek, tamo sam bio dvije godine i bilo mi je predivno.

Bralić je u finalu odradio svih 120 minuta, a nije imao nimalo lagan zadatak.

- Čuvao sam Nigerijca Umara Sadiqa (23), pa to je napadač od 20 milijuna eura. Došao je iz Rome, u Europskoj ligi se poigravao sa stoperima Uniteda, Maguire je pored njega izgledao smiješno.

Informacije radi, spomenuti je Sadiq u 38 utakmica ove sezone utrpao 17 golova i ostvario 16 asistencija za srpskog vice-prvaka. 

Vojvodina je u prvenstvu osvojila treće mjesto.

- Teško je u Srbiji, Zvezda i Partizan imaju sudački poguranac. Liga nije kvalitetna kao 1. HNL jer ima više klubova, pa se kvaliteta malo razvodni, ali ima i ovdje, kao uostalom i na cijelom Balkanu, puno sjajnih igrača - završio je Brale pa se zaputio za zasluženi odmor.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Kolodin 26.06.2020.

    1 HNL je mozda izjadnecenija ,ali kvalitetnija sigurno nije,Partizan je sigurno dosta jaci od Rijeke i Hajduka i nista slabiji od Dinama.Zvezda jeste u Srbiji uzela ubjedljivo titulu ali misljenje mnogih je da Partizan ima bolju ekipu

  • 26.06.2020.

    Sve OK ali HNL je bar duplo jaca i kvalitetnija liga!! bez usporedbe...

  • Dado ❤🖤 26.06.2020.

    prijatelju nije bas da si jedini..

Komentiraj...
Vidi sve komentare