Obavijesti

Sport

Komentari 10

'Jedini sam Hrvat u srpskoj ligi, vole me. Nije bilo lako uzeti Kup pored Partizana, gurali su ih...'

'Jedini sam Hrvat u srpskoj ligi, vole me. Nije bilo lako uzeti Kup pored Partizana, gurali su ih...'
1

OSVOJIO KUP Srušili smo Partizan, što je velika stvar, jer i oni i Zvezda ovdje imaju sudački poguranac, kaže nam Solinjanin iz Vojvodine Slavko Bralić, koji je morao čuvati strašnog Nigerijca Sadiqa

VIDEO

Uh, presretni smo, popila se i koja čašica više, j*biga, ne osvaja se trofej u Srbiji pored Zvezde i Partizana svaki dan, javio nam se presretni hrvatski stoper Slavko Bralić (27), koji igra za Vojvodinu. Skupio je ove polusezone devet nastupa za Vojvodinu, sedam u prvenstvu i dvije u Kupu. Prvi dio sezone proveo je u grčkoj Larisi.

Solinjanin i ekipa su u Nišu na neutralnom terenu nakon raspucavanja osvojili srpski Kup protiv Partizana (3-2).

Pogledajte video slavlja nogometaša Vojvodine:

Pokretanje videa...

Igrači Vojvodine slave osvajanje Kupa 00:29
Jedini hrvatski nogometaš u Srbiji srušio Partizan i uzeo kup
Jedini hrvatski nogometaš u Srbiji srušio Partizan i uzeo kup

- Ma, nije to bio neutralni teren, bilo je navijača Partizana. Cijelu utakmicu su vrijeđali našeg trenera Nenada Lalatovića (42) jer je dijete Zvezde. Nije mu smetalo, on voli negativnu energiju s tribina preusmjeriti s nas na sebe. Lalatović je sjajan čovjek, stručnjak i motivator - priča nam Bralić pa dodaje:

- Ja u Srbiji nisam imao nikakvih neugodnosti, a jedini sam hrvatski nogometaš ovdje. Klub je sređen, financije uredne, a uvjeti fantastični, imam ugovor do idućeg ljeta. Vole ovdje Hrvate, Delač je ostavio trag, a sad, ovim osvajanjem Kupa, vjerojatno i ja.

Bralić i dalje prati HNL. 

- Naravno, Hajduk gle

dam kad god mogu, svaku utakmicu, to je moj klub, u Splitu su "bili" religija. Pratim i Osijek, tamo sam bio dvije godine i bilo mi je predivno.

Bralić je u finalu odradio svih 120 minuta, a nije imao nimalo lagan zadatak.

- Čuvao sam Nigerijca Umara Sadiqa (23), pa to je napadač od 20 milijuna eura. Došao je iz Rome, u Europskoj ligi se poigravao sa stoperima Uniteda, Maguire je pored njega izgledao smiješno.

Informacije radi, spomenuti je Sadiq u 38 utakmica ove sezone utrpao 17 golova i ostvario 16 asistencija za srpskog vice-prvaka. 

Vojvodina je u prvenstvu osvojila treće mjesto.

- Teško je u Srbiji, Zvezda i Partizan imaju sudački poguranac. Liga nije kvalitetna kao 1. HNL jer ima više klubova, pa se kvaliteta malo razvodni, ali ima i ovdje, kao uostalom i na cijelom Balkanu, puno sjajnih igrača - završio je Brale pa se zaputio za zasluženi odmor.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener