To je to što me zanima!

Jednoglasno: Josip Kuže dobit će svoj trg u blizini Maksimira?

Josip Kuže, Velimir Kljaić i Vinko Tomljanović uskoro bi mogli dobiti svoj trg, odnosno ulicu u Zagrebu. Gradski odbor za imenovanja to je potvrdio na prijedlog Mosta nezavisnih lista
Vidi originalni članak

Josip Kuže, legendarni bivši igrač i trener Dinama, korak je bliže tome da dobije svoj trg u Zagrebu. Zagrebački Odbor za imenovanja naselja, ulica i trgova na sjednici u srijedu jednoglasno je podržao inicijativu Mosta nezavisnih lista da se njegovo ime uvrsti u Fond imena za imenovanje gradskog parka.

- Rad gospodina Kuže bio je prožet dubokom vezom s navijačima Dinama, bio je jedan od njih. Osim što je bio vrhunski nogometaš i trener, važna je i njegova uloga u legendarnoj utakmici 13. svibnja 1990., kada je osobno stao u zaštitu navijača - rekao je saborski zastupnik Mosta Marko Sladoljev i dodao:

- Ona je ostala duboko u sjećanju svakog navijača koji mu to nisu zaboravili do danas. Baš zato smatramo da je svojim postupcima zaslužio da mu se Grad Zagreb oduži na taj način.

Sladoljev je predložio da ime Josipa Kuže nosi park koji se nalazi u blizini Dinamova stadiona, istočno od igrališta Hitrec-Kacijan. A Odbor je podržao i prijedlog HDZ-ova gradskog zastupnika Kazimira Ilijaša da u Fond uđu i legende hrvatskog rukometa Velimir Kljaić i Vinko Tomljanović.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • MINISTAR_3 21.12.2017.

    Koliko moraš biti da ne kažem u čemu,da o jednoj legendi Dinama,i vrhunskom čovjeku,ideš se stalno hvatati njegove "najlošije karike" koja ga je pratila kroz život.Zar se ne kaže,o pokojnicima sve najbolje??

  • 21.12.2017.

    UNO DI NOI!!

  • Arzancanin 20.12.2017.

    Kuže ??! Neću vrijeđati pokojnog čovjeka, ali jeli vi to mislite ozbiljno??? Šta je on postigao u Dinamu?!? 🙄🙄🙄🙄⚽⚽🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare