To je to što me zanima!

Jesse Lingard likuje: 'Hrvati, sad ste dobili svoje za Rusiju...'

Hrvatska je izgubila od Engleske 2-1 i ispala u niži rang Lige nacija. Poveli su Vatreni sjajnim golom Kramarića u 57. minuti, ali su Englezi okrenuli golovima Lingarda i Kanea i sada slave
Vidi originalni članak

Osjećaj je bio fantastičan, uzvratili smo Hrvatima za poraz u Rusiji, rekao je krilni napadač Manchester Uniteda Jesse Lingard koji je protiv Hrvatske ušao s klupe u 73. minute te je već u 78. zabio za poravnanje.

Društvenim mrežama se širi zafrkancija o tome kako Jesse Lingard nikad prije u karijeri nije zabio ovako jednostavan gol. Kada zabija - zabija fantastično, a danas nije imao težak posao jer je nekoliko centimetara pospremio dodavanje Harrya Kanea.

- Nikad nisam zabio 'normalan' gol. Rashford me zafrkavao, svi dečki su me zafrkavali, a sada sam napokon uspio i ispalo je dobro - rekao je presretni Lingard.

- Ovo je jedna od najboljih godina engleskog nogometa, ali ne smijemo živjeti samo na dosadašnjim uspjesima. Moramo ovo raspoloženje prenijeti i u sljedeću godinu - rekao je kapetan Engleske Harry Kane.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Pošten ko političar 19.11.2018.

    Kak god prođemo, opet smo veća sportska nacija nego su englezi ikad bili.

  • Ivan991 18.11.2018.

    Mi u 27g postojanja drzave imamo dvije medalje sa svjetskog prvenstva, a englezi otkad je nogometa imaju 3 (1 prvaci svijeta ('66) i 2x 3. na EP). Zadnja medalja '96 na euru. Neš' ti nogometne velesile. Mi bi trebali sprdat njih a ne oni nas. Lingard bolje da se zavuce u rupu i zacepi. Ali ne mozes ti svog protiv mentaliteta...

  • LebronJordan23 18.11.2018.

    Da svjetsko prvenstvo i novonastalo natjecanje osnovano zbog zarade i para su potpuno isti

Komentiraj...
Vidi sve komentare