To je to što me zanima!

Joao Felix potpisao za Chelsea. Englezi spiskali 17 milijuna eura za igrača koji odlazi već na ljeto

Do kraja sezone bit će u redovima 'bluesa', a put Atletico Madrida otići će 11 milijuna eura, a momčad sa Stamford Bridgea pokrit će i sve plaće do ljeta
Vidi originalni članak

Ono što se već duže vremena govorilo, sad je i službeno. Svojevremeno ponajbolji mladi nogometaš svijeta Joao Felix (23) stigao je na posudbu u Chelsea koji već neko vrijeme muku muči u napadačkom dijelu igre, a u posljednje vrijeme i s ozljedama pa će upravo Portugalac pokušati pomoći momčadi Grahama Pottera.

Do kraja sezone bit će u redovima 'bluesa', a put Atletico Madrida otići će 11 milijuna eura, a momčad sa Stamford Bridgea pokrit će i sve plaće do ljeta (282.000 eura tjedno odnosno još 6,8 milijuna eura). Momčad iz Londona nema mogućnost otkupa ugovora, a Felix je s Madriđanima prije odlaska potpisao novi ugovor do 2027. godine.

Za njega su se borili Manchester United Arsenal, ali Felix je na kraju odlučio otići u Chelsea gdje će sigurno dobiti priliku vratiti se u formu s obzirom na tamošnje stanje s ofenzivcima. 

- Chelsea je jedan od najboljih svjetskih timova, a nadam se da ću im pomoći u nastavku prvenstva. Uzbuđen sam - rekao je Felix po dolasku.

Imat će plaću od 250.000 funti baš kao i Reece James, a bit će četvrti najplaćeniji nogometaš Chelseaja. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Lucky Luciano1203 12.01.2023.

    Ovaj Chelsea mi izgleda kao da ih vode braca iz Peckhama.. 

  • David1Prometheus 11.01.2023.

    Pa kad ce se ti veliki klubovi nauciti da igraci iz Benfice i Shaktara su totalni promasaji i precijenjeni..Nunez, Felix , Fernandez flopovi ce biti..Fernandinho, Wilian, Douglas Costa, Adriano svi po 60 80 miljki placeni a totalne prevare i igraci bez karizme..nikad necu shvatit kak neko moze platit 130 milja za igraca koji odigra jedan dobar derbi i 30 tekmi u solidnoj ligi i onda ocekivat da ce u PL ziher nastavit tak, 0.00000002 ih uspije od tih talenata gotovo po zakonu Statisticke pogreske, Felix, Willian, Costa pa nis nisu odigrali a place 20 milja i 100 m t.

  • trpaj_sirotinju 11.01.2023.

    uz dembelea najprecjenjeniji igrač današnjice

Komentiraj...
Vidi sve komentare