To je to što me zanima!

Brko nije oduševljen: Ćorićev lob po meni je kao svaki drugi

Borna Ćorić donio je Hrvatskoj prvi bod u polufinalu Davis Cupa pobjedom protiv Amerikanca Stevea Johnsona, kojemu se potez meča - Bornin lob kroz noge - nije previše dojmio
Vidi originalni članak

Hrvatska vodi 1-0 protiv Amerikanaca u polufinalu Davis Cupa, a prvi bod donio nam je Borna Ćorić pobjedom 6-4, 7-6, 6-3 nad Steveom Johnsonom.

ĆORIĆ - JOHNSON 3-0 Gem-set-meč Borna! Čudesni lob kroz noge slomio Johnsona

Borna je u Zadru odigrao odličan meč i potpuno zasluženo došao do pobjede, dok je njegov protivnik nekoliko šansi imao tek u tie-breaku u drugom setu.

- Da, da su dva ili tri udarca otišla na drugu stranu možda bi bilo bolje. No, Borna je odlično odigrao, vidi se da mu zemlja odgovara - izjavio je Johnson nakon meča.

U nekoliko navrata ga je domaća publika ometala tijekom servisa, no Amerikanac nije ništa zamjerio.

- Ma, ne bih tome pridavao neku važnost. Na kraju krajeva, zbog ovakve atmosfere se Davis Cup i igra, zar ne? I naši i hrvatski navijači su bili sjajni i nemam baš nikakvih zamjerki.

ZADAR SLAVI Maestralni Ćorić: Ovaj lob mi je uspio samo jednom u životu

Početkom trećeg seta, Borna je napravio potez meča i oduševio sve prisutne, osim Johnsona. Izgledalo je kao da neće niti stići lopticu, ali onda ju je sjajno lobirao kroz noge za svoj jedini poen u tom gemu.

- Za mene je to bio poen kao i svaki drugi. Ne razmišljam o načinu na koji sam ga dobio ili izgubio niti se time zamaram, samo se fokusiram na sljedeći - zaključio je Johnson.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nijetebriga 14.09.2018.

    Nadal... Federer..Shapovalov..Thiem ..Zverev..Delpo nema koji od njih nije lob il slice kroz noge igrao..

  • mislav8 14.09.2018.

    Pa nije čovjek ništa krivo rekao a vi ste to krivo izvukli iz konteksta. Reko je da mu je svejedno jel protivnik zabio kroz noge ili as ili nešto treće. Izgubio je poen i ide dalje, ne opterećuje se s onim što je bilo. Pametan čovjek, zato i je završio college karijeru sa 72 pobjede za redom u prvoj diviziji

  • gasthekikes 14.09.2018.

    Brkati, pojedi jedan big mac sa pomfritom i popij malo coca cole, gubiš se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare