To je to što me zanima!

Jon Jones i službeno u kategoriji Stipe Miočića, on sanja taj meč!

Čovjek koji oduševljava u oktogonu, a pada na doping-testovima ipak će, po svemu sudeći (ako ostane čist) morati čekati svoj red jer Dana White već je najavio kako je prvi izazivač Francis Ngannou
Vidi originalni članak

Upravo sam završio razgovor s odgovornima u UFC-ju i potvrđujem da odustajem od obrane svoje titule u lakšoj kategoriji, službeno je na raspolaganju, zahvaljujem svima na divnom dosadašnjem putovanju i krećem nabacivati težinu za moju sljedeću borbu u teškoj kategoriji, objavio je Jon Jones svojim navijačima i MMA fanovima.

POGLEDAJTE VIDEO: Jon Jones i trening u - garaži

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako se podsjetimo na njegovu objavu neposrednu nakon veličanstvenog trijumfa Stipe Miočića nad Danielom Cormierom u zadnjem činu njihove trilogije koja je glasila 'Odlična izvedba obojice. Čestitam Stipi na pobjedi i... Vidimo se uskoro!', jasno je s kojom je namjerom Jones darovao jedan tron. Jer želi na onaj drugi, najvrjedniji - Miočićev.

STIPE NAKON TRIJUMFA: 'Da, mislim da sada mogu reći: Ja sam najbolji svih vremena!'

Tuču između Stipe i Jonesa intrigantnom je nazvao i Dana White, predsjednik UFC-ja. No White ne krije kako je zasad ipak u prednosti: Francis Ngannou.

- Realno, Ngannou je sljedeći u redu za napad na titulu. A dolazak Jona Jonesa u tešku kategoriju je svakako zanimljiva priča... Vidjet ćemo - najavio je White.

ZA NAJEŽITI SE Stipini vatrogasci parkirali su kamion ispred Arene i navijali: 'To smo mi, to su moja braća'

Inače, Jon Jones je u svom prvom komentaru na borbu Miočić vs Cormier 'otkrio' da on već 'zna' kako pobijediti Stipu:

- Samo treba izbjegavati Stipinu desnu ruku. Ja sam za njega prebrz. A kad dođe vrijeme bit ću i prejak i sa previše energije za njega. Brzo, jako brzo ja ću biti taj za kojeg će svi govoriti da je najopasniji čovjek na planeti.

VIDEO Pogledajte kako je Stipe riješio Cormiera i postao najveći ikad!

Jones je borac koji oduševljava u oktogonu, a pada na doping-testovima. Za bilo kakvu šansu da stane nasuprot Stipi morat će dokazati da je čist od bilo kakvog dopinga, a to da je velemajstor... To nikad nije bilo upitno. Čovjek je naslov, koji je upravo svojevoljno predao, branio rekordnih - uzastopnih osam puta!

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Koljac 18.08.2020.

    svi su na steroidima

  • jupi jak 18.08.2020.

    Sanjat ćeš kad te uspava kao i ostalih 20prije tebe

  • JaLe_1 18.08.2020.

    satrat Ce ih Jones sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare