To je to što me zanima!

Još jedan problem u 'modroj' obrani: Leovac upitan za City?

Dinamo će u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka ugostiti 'građane' Pepa Guardiole bez kartoniranih Perića i Theophilea. Leškovića nema do kraja sezone, Gvardiol bi mogao igrati za juniore, a sad je upitan i Leovac
Vidi originalni članak

Nakon što su Perić i Theophile dobili treći akumulirani žuti protiv Atalante (2-0) i izgubili pravo nastupa protiv Cityja, znao je Nenad Bjelica kako  će morati dobro promiješati obranu za posljednji susret u grupnoj fazi Lige prvaka. A sad će morati razmišljati još više, ili manje - ovisi kako na to gledate, jer je za spomenutu utakmicu upitan i lijevi bek Marin Leovac (31). 

RENE JE ZNAO: NIJE DOBRO Bjelica nam otkrio: Adut za Man. City mi je Moubandje!

Na utakmici protiv Hajduka (1-1) dobio je neugodan udarac, ali odigrao je susret protiv Atalante. Nije ga bilo u sastavu protiv Istre (1-2), a trener Bjelica mogao bi biti bez njega i protiv Manchester Cityja. Naime, Leovac je ponovno dobio neugodan udarac u rebra na treningu pa je vjerojatno obnovio ozljedu koja bi ga mogla udaljiti sa posljednje utakmice grupne faze Lige prvaka.

Najavljeno je kako će Francois Moubandje (29) zaigrati na stoperskoj poziciji, a izostanak Leovca mogao bi prisiliti Bjelicu da Švicarca stavi na prirodnu poziciju, a iz juniora u prvu 'povuče' Gvardiola (19). Doduše, ako Moubandje ostane na stoperskoj poziciji, na lijevom bi boku mogao završiti i Mario Šitum (27). Bilo kako bilo, Leovac ima skoro tjedan dana za oporavak, dok Bjelica svoje ideje može isprobati već u petak kad na Maksimir stiže Varaždin.

FRANCOIS MOUBANDJE 'Hvalili su me i kao stopera, a već sam čuvao Bernarda Silvu'

Dinamo je prvu utakmicu protiv novog prvoligaša izgubio (1-0), a Bjelica je tad bio strašno ljut na svoje igrače. Želja za uzvratom je neupitna, a novi igrači morat će se dokazati i na mogućim novim pozicijama pa bi obrana iz utakmice s Varaždinom lako mogla zaigrati i protiv Cityja. Utakmica protiv Varaždina na rasporedu je u petak, 6. prosinca, s početkom u 18 sati.

Utakmica protiv Manchester Cityja igra se u srijedu, 11. prosinca, s početkom u 18 sati i 55 minuta na Maksimiru, a Dinamo još uvijek može prezimiti u Ligi prvaka, Europskoj Ligi, ali i ispasti. Moguće rasplete skupine C možete pročitati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • komentator__Luka 05.12.2019.

    dinamo je svoje prokockao protiv šahtara, sad se samo možemo nadati da atalanta ne pobjedi šahtara pa da dinamo prezimi u europskoj ligi, jer ako ih pobjede dinamu nebi bio dovoljan ni bod protiv citija, onda bi atalanta bila 2. a šahtar 3., bodova kao i dinamo ali dinamo ima lošiji omjer..........nadati se da šahtar neće izgubiti doma, europska liga je ionako bolja za dinamo, osmina PL sigurno ispadanje koga god da izvuku, vjerojatno čak i leipzig, a o ostalima bolje ni ne govoriti

  • komentator__Luka 05.12.2019.

    pojačanje za dinamo

  • LOLNeki 05.12.2019.

    LEovac je od standardnog beka sada sa ovim uzastopnim greškama postao upitan za tu poziciju i da nema ozljede. Prvo gol Shakhtara za 3:2 nije pratio igrača, onda ruka i penal protiv Hajduka, onda ono vraćanje lopte Periću u Milanu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare