To je to što me zanima!

Još jedna Červarova promjena: Halil Jaganjac ulazi u momčad!

Izmjenu sam napravio zato što sam primijetio u prvoj utakmici da naša obrana nije dobro djelovala i morao sam posegnuti za pojačanjem u obrambenim zadacima, a jednako tako i u poziciji napadača, kaže Lino
Vidi originalni članak

Nakon što je Luka Cindrić otpao zbog ozljede te ga je izbornik Lino Červar zamijenio Jankom Kevićem, u reprezentaciji je došlo do još jedne promjene.

KAKVA ŠTETA Novi udarac za Červara: Luka Cindrić odlazi zbog ozljede!

Červar je umjesto Marina Šipića odlučio prijaviti Halila Jaganjca.

POGLEDAJTE VIDEO: Nikša Kaleb

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šipić će ostati u Egiptu te i dalje biti na raspolaganje reprezentaciji, a Červar je otkrio zašto je došlo do promjene:

VETERAN-DEBITANT Tko je Janko Kević, Červarova zamjena za ozlijeđena Cindrića?

- Prva izmjena je napravljena zato što nakon utakmice s Japanom, na inzistiranje igrača Cindrića, imali smo razgovor i on je rekao da zbog povrede, zato što je ozlijeđen, ne može više igrati. Ja sam u tom trenutku bio prisiljen da odlučim da umjesto njega dođe igrač Kević. To sam morao zato što mi u kampu gdje se sad nalazimo nemamo zdravstvene ustanove ili ne znam što da možemo nešto bitno promijeniti, nisam imao drugo rješenje - objasnio je Červar jučerašnju promjenu za stranice Saveza pa se dotakao Jaganjca:

OZLJEDA ZA OZLJEDOM Pehist Luka: Cindrić nije izdržao ni treći veliki turnir zaredom...

- I drugu izmjenu Šipić – Jaganjac sam napravio zato što sam primijetio u prvoj utakmici da naša obrana nije dobro djelovala i morao sam posegnuti za pojačanjem u obrambenim zadacima, a jednako tako i u poziciji napadača. Pokazalo se da je mali Martinović dobro odigrao i koristim priliku da još jednom mladom igraču omogućim da igra na velikom natjecanju. Prema tome, držim da su ove dvije moje odluke opravdane.

Hrvatska igra s Angolom od 18 sati, a prijenos možete pratiti na RTL-u.

POGLEDAJTE VIDEO: Červar o promjenama

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 18.01.2021.

    Forsiras da igraju 3 srednja na vanjskim pozicijama a Martinović i Šarac ne dobijaju vise od 5-6 minuta... Pa šarcu je prosjek vise od 6 golova po utakmici u klubu a ne može ga zapasti ni 10 minuta, Martinović daje 3 vezana gola i Lino ga vadi van čitavu utakmicu... Smijesno forsiranje igre s 3 srednjaka, ovo me podsjeća na nogomet kada du uvijek stavljali igrače na njihove neprirodne pozicije pa se čudili kako nešto ne štima...

  • Micros 17.01.2021.

    ima li u jebenoj hrvatskoj jebenih hrvata il moraju igrati jebeni ercegovci, bosanci i ostala bagra??

  • Momentum91 17.01.2021.

    Upravo pratim Qatar i Japan,Qatar dosta kvalitetniji 4,5 razlike trenutno,da je Hr onakva igrala protiv ovakvog Qatara,bila bi katastrofa jedno bar,6,7 razlike minusa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare