Obavijesti

Sport

Komentari 35

Pehist Luka: Cindrić nije izdržao ni treći veliki turnir zaredom...

Pehist Luka: Cindrić nije izdržao ni treći veliki turnir zaredom...

Bio to peh ili nešto više od peha, a previše se puta ponovilo da bi bila samo slučajnost u krivo vrijeme, Cindrić je i u Kielceu pa Barceloni vukao i vuče ozljede, sitne ili veće

VIDEO

Aduktor i zadnja loža, list i gležanj pa aduktor i prepone. Svega pomalo, ali, u prijevodu, Luka Cindrić nije izdržao treće veliko natjecanje zaredom. Na žalost Hrvatske koja će u Egiptu morati nastaviti bez motora našeg napada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Rukometaši za Petrinju 03:03

Da bi moglo kulminirati u takav epilog, s kartom za odlazak kući, Lino Červar natuknuo je još na dan kad se odlučio za 20 igrača koje će voditi na Svjetsko prvenstvo. Na kojemu je Cindrić, eto, izdržao jednu utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Imamo problem s Cindrićem - ostao je Lino ponešto zakopčan dan prije puta u Egipat, dok tijekom zagrijavanja za otvaranje s Japanom Hrvoje Horvat, njegov pomoćnik, nije detektirao stvar.

- Osjetio je lakše bolove i vuče staru ozljedu aduktora. 

Svemu unatoč, jer problem je bio očit i prije Japana, Červar je za prvi krug u Egiptu izabrao četiri pivota, od kojih jedan - Šipić - protiv Japana nije ni igrao, a dva srednjaka, kapetana Duvnjaka kojeg tradicionalno trebamo maksimalno štedjeti i, znali smo, načetog Cindrića. Obojica su morala spletom okolnosti kojima se nismo nadali stisnuti više od očekivanog. Cindra u toj priči, nažalost, nije izdržao. 

IHF Handball World Championship - Germany & Denmark 2019 - Group B - Iceland v Croatia

Bio to peh ili nešto više od peha, a previše se puta ponovilo da bi bila samo slučajnost u krivo vrijeme, Cindrić je i u Kielceu pa Barceloni vukao i vuče ozljede, sitne ili veće. Pa i prije nego je s Barcelonom otišao na završnicu Lige prvaka, koljeno je počelo smetati.

Međutim, problem koji dugo vuče i neuspješno rješava zove se aduktor. Prije dvije godine eliminirao ga je sa Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj, nakon što su nas dotukli Brazilci u prvom susretu drugog kruga. Nesreća za nesrećom.

- Boli me sve, ali baš sve - govorio je tada Ogulinac bez čije smo pomoći ostali uoči utakmice odluke s Nijemcima, koji su otišli u polufinale uz sudački tornado.

Prošle godine na srebrnom Euru bio je karika koja bi nam vjerojatno značila zlato. Problem s listom i gležnjem javio se protiv Nijemaca, kada smo osigurali polufinale. Prosjedio je sljedeće dvije utakmice s Češkom i Španjolskom, ali stanje se, makar smo čekali i nadali se, nije dovoljno popravilo. Protiv Norveške je mogao tek 20 minuta, u finalu tek, također nevidljivih, pet.

I sada, kad je Egipat mogao konačno postati njegov veliki turnir za reprezentaciju, što čekamo i dalje, otkako je ušao za EP u Poljskoj 2016., opet će drugi morati povući. Duvnjaku za Angolu i Katar u pomoć dolazi debitant Janko Kević, a onda za drugi krug čekamo Igora Karačića... 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a
'SHAQ' MOŽE BIRATI

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a

Znam da je ovo posao, ali sve mi je ovo novo. Ne znam još što bih rekao. Uskoro ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru, rekao je pivot DR Konga koji je oduševio sve na SP-u u Egiptu

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut
NAKLONITE SE MAJSTORU

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac šest puta zaredom našao se u najboljim postavama velikih natjecanja. Sagosen je u Egiptu mogao doći na pet, no prerano je izletio s Norvežanima
Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!
NEVJEROJATNI HANSEN I LANDIN

Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!

Čudesni Hansen, čudesni Landin na golu i Danska je ponovno prvak svijeta! Na koncu su presudile nijanse, ali Danci su zasluženo obranili naslov prvaka svijeta 26-24 i drugi put u povijesti uzeli zlatno odličje