To je to što me zanima!

Jose Mourinho: Ja ne plačem kad čujem nekoliko 'buu'-ova

Nakon ispadanja Manchester Uniteda protiv Seville u osmini finala Lige prvaka, trener 'crvenih vragova' Jose Mourinho pripremio je 12-minutni govor u kojem ističe da se ne boji odgovornosti
Vidi originalni članak

Manchester United u utorak je porazom od Seville 2-1 ispao iz Lige prvaka. Prva utakmica završila je 0-0, ali 'crveni vragovi' na domaćem Old Traffordu nisu uspjeli svladati momčad Vincenza Montelle i tako je njihov put u prestižnom natjecanju završen.

VIDEO: SUPERZAMJENA Ben Yedder u 6 minuta razbio United, Sevilla u četvrtfinalu!

Konferenciju ususret subotnjem četvrtfinalu FA kupa protiv Brightona započeo je riječima - živ sam!

- Ja neću pobjeći ili nestati ili plakati zato što sam čuo nekoliko 'buu'-ova - rekao je 55-godišnjak.

Na konferenciju je došao potpuno pripremljen, s papirom na kojem je pisalo sve o uspjesima Manchester Uniteda u proteklih pet godina, ali i ista statistika o Manchester Cityju.

Nakon pobjede protiv Liverpoola 2-0 u domaćem prvenstvu, kojom su učvrstili svoje drugo mjesto na tablici, United je doživio težak poraz od Seville kod kuče i ispadanje iz Lige prvaka.

Prve riječi trenera nakon te utakmice bile su: 

- To nije ništa novo za klub.

UNITED DOBIO 'REDSE' Klasični Mourinho: Liverpool napadao, Manchester zabijao

Portugalac je kritiziran zbog svog pristupa u obje utakmice protiv Seville, što ga je navelo da započne svoj 12-minutni monolog. Osvrćući se na nezadovoljstvo navijača rekao je:

- Govorim navijačima da su navijači navijači i imaju pravo na svoje mišljenje i reakciju, ali postoji nešto što ja zovem 'nogometno nasljeđe'.

Taj pojam objasnio je činjenicom da je United samo jednom došao do četvrtfinala Lige prvaka od poraza u finalu 2011. godine i nastavio pričati 12 minuta bez prestanka.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Ustani bane 18.03.2018.

    Ali zato placu navijaci kad vide nekoliko utakmica

  • Dani_Edel 17.03.2018.

    Kakvu ekipu ima, čak radi i dobar posao ☝🏼

  • JA.SAM.JAKO.GLUP 16.03.2018.

    Nije napredovao..nogomet mu je ocajan mozes fulat sezonu dvije ali lik vec 8 godina igra strava uspio je i real sjebat..los trener..nekad dobar.,ali onda je nogomet bio drugaciji kad je on bio prvak sa portom..grcka je bila prvak europe..sve jasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare