To je to što me zanima!

Joshua naredio: Dosta je više, Puleva hoću - istući kod kuće!

Promotor Hearn objasnio je kako se u inozemstvu može zaraditi daleko veći novac, ali za meč s Pulevim šampion Joshua kaže: New York pa Saudijska Arabija... E sad se borim doma
Vidi originalni članak

U godinu dana Anthony Joshua (30) je izgubio pa vratio IBF, IBO, WBA Super i WBO naslove od Andyja Ruiza (30). Poraz je doživio u Madison Square Gardenu u New Yorku, nakon Amerike šampion je opet postao u Saudijskoj Arabiji, 2019. bila je godina gostovanja, a tome je sada kraj.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvotno je najavljivano kako će sljedeću obranu pojaseva, protiv Bugarina Kubrata Puleva (38), imati u Turskoj. Promotor Eddie Hearn (40) to je objasnio vrlo jednostavnom usporedbom:

- U Engleskoj 40 milijuna, u Saudijskoj Arabiji 140. Ne ide to tek tako, 'Ja se želim boriti kod kuće' i želja ispunjena.

Ispalo je da - ipak jest tako lako.

RASTANAK Ruiz: Čovječe, pojeo sam - sve! Trener: Ma ne sluša taj nikoga

- Glavni problem predstavljalo mi je što Puleva nije zanimala lokacija nego da iz borbe za Anthonyjem zaradi što više novaca pa ma gdje se meč održao. A u Velikoj Britaniji se ne može naći jednako veliki novac kao na brojnim drugim mjestima, ali... AJ mi je dao jasne instrukcije: 'Borio sam se u Americi, borio sam se u Saudijskoj Arabiji, a sad ću se boriti u Britaniji'! I to je to - objasnio je Hearn pa dodao:

- Stadion Tottenhama, stadion Arsenala, Cardiff, Twickenham... Ma sve dolazi u obzir i riješit ćemo to. Uglavnom: Joshua vs Pulev ide krajem svibnja- početkom lipnja. U Velikoj Britaniji - rekao je Eddie Hearn.

OKRŠAJ U SVIBNJU Pulev novi Joshuin protivnik! Bore se na stadionu Bešiktaša

Pulev u karijeri ima 28 pobjeda i jedan poraz, koji mu je 2014. godine nanio Vladimir Kličko. Joshua je mogao birati između meča s Pulevim ili Ukrajincem Oleksandrom Usykom, koji će se u ožujku ipak suprotstaviti jednom drugom Britancu, Derecku Chisori.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 16

  • bonecrusher 30.01.2020.

    hahaha.Panika opet trese Joshuu. Sada se boji Puleva.Gdje god boksali čekaju ga samo batine i batine. Kubrat neće propustiti ovakvu priliku. AJ bi da publika boksa za njega. Kukavica bio-kukavica ostao. I sam zna da su mu dani prvaka uskoro odbrojani. Sa bradom od porculana nema šta više tražiti među najboljim teškašima. Već je ionako upropastio svoj ugled nesposobnošću da pretuče debelog meksikanca punog Corone (ne virusa, nego piva).

  • viklersky 29.01.2020.

    Zasto Pulev? Kakva je ovo sprdacina, trebaju svi bojkotirati i pogasiti televizore,pa prije cu gledati El Anala nego ovu sprdnju od meča

  • 29.01.2020.

    Jel postoji ijedan sport gdje se 3 najbolja sportasa/momcadi uporno izbjegavaju ko najvece kukavice? Teska sramota. Progutat ce ih MMA kroz 10 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare