To je to što me zanima!

Joško Španjić postao novi sportski direktor Hajduka

On se dokazao radom u klubu, dugo je uz prvu momčad, trener Edy Reja ga je prihvatio, a ima i odgovarajuće obrazovanje, objasnio je Svaguša
Vidi originalni članak

Imenovanjem Joška Španjića sportskim direktorom Hajduka razriješena je višemjesečna trakavica koja se vukla još od odlaska Ivana Buljana s Poljuda. Hajduk je dugo bio bez sportskog direktora, no pritisnut propisima HNS-a morao je, barem formalno, imenovati nekoga na funkciju, pa se Uprava odlučila za kompromisno rješenje. Naime, član Uprave zadužen za struku Ivica Šurjak obavlja i poslove iz domene sportskog direktora, no on nema odgovarajuće obrazovanje i licencu, pa su u Hajduku, formalno, na mjesto sportskog direktora imenovali pomoćnog trenera Joška Španjića.
- Joško Španjić se dokazao radom u klubu, dugo je uz prvu momčad, trener Reja ga je prihvatio, a ima i odgovarajuće obrazovanje, tako da će on biti naš sportski direktor do 30. lipnja - rekao je predsjednik Hajduka Joško Svaguša, uz napomenu kako se odlučio na ovaj potez kako ne bi dodatnim zapošljavanjem opteretio klupsku blagajnu.
- Moj prvenstveni cilj je bavljenje trenerskim poslom, no ukoliko klubu mogu pomoći na bilo koji drugi način, ja sam spreman - rekao je Španjić, koji je početkom tjedna otputovao u Zagreb, odakle bi se trebao vratiti sa PRO A licencom, koja je preduvjet za funkciju sportskog direktora u hrvatskom nogometu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • boys 09.12.2009.

    Neka samo ide nabolje baš mi je drago jbš ligu bez jakog hajduka i dinama.Ja za razliku od nekih hajdukovaca koji žive da dinamo ispadne iz europe želim da stanete na noge jer je ovo več jadno sa hajdukom ali opet znajte nebute još bili prvaci bar 2 god...

  • zg27 09.12.2009.

    odličan izbor, ipak je kao trener junora hajduka osvojio izvanredno 5. mjesto u prvenstvu...

  • torcida-1950- 09.12.2009.

    fala Bogu neko pošten

Komentiraj...
Vidi sve komentare