Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Joško Španjić postao novi sportski direktor Hajduka

On se dokazao radom u klubu, dugo je uz prvu momčad, trener Edy Reja ga je prihvatio, a ima i odgovarajuće obrazovanje, objasnio je Svaguša

Marijan Sušenj
Foto: Marijan Sušenj
5 komentara

Imenovanjem Joška Španjića sportskim direktorom Hajduka razriješena je višemjesečna trakavica koja se vukla još od odlaska Ivana Buljana s Poljuda. Hajduk je dugo bio bez sportskog direktora, no pritisnut propisima HNS-a morao je, barem formalno, imenovati nekoga na funkciju, pa se Uprava odlučila za kompromisno rješenje. Naime, član Uprave zadužen za struku Ivica Šurjak obavlja i poslove iz domene sportskog direktora, no on nema odgovarajuće obrazovanje i licencu, pa su u Hajduku, formalno, na mjesto sportskog direktora imenovali pomoćnog trenera Joška Španjića.
- Joško Španjić se dokazao radom u klubu, dugo je uz prvu momčad, trener Reja ga je prihvatio, a ima i odgovarajuće obrazovanje, tako da će on biti naš sportski direktor do 30. lipnja - rekao je predsjednik Hajduka Joško Svaguša, uz napomenu kako se odlučio na ovaj potez kako ne bi dodatnim zapošljavanjem opteretio klupsku blagajnu.
- Moj prvenstveni cilj je bavljenje trenerskim poslom, no ukoliko klubu mogu pomoći na bilo koji drugi način, ja sam spreman - rekao je Španjić, koji je početkom tjedna otputovao u Zagreb, odakle bi se trebao vratiti sa PRO A licencom, koja je preduvjet za funkciju sportskog direktora u hrvatskom nogometu.

Naši partneri pišu
Message