To je to što me zanima!

Jug će biti pun: Na Maksimir stiže 35 autobusa iz Bergama

Atalanta će ove godine debitirati u Ligi prvaka, a interes za premijeru je ogroman. Prema pisanju talijanskih medija, sve su ulaznice za gostujuću tribinu razgrabljene tjedan dana prije utakmice
Vidi originalni članak

Kakav nas spektakl očekuje na Maksimiru! Na sjevernoj strani Bad Blue Boysi, a na jugu čak 3000 grlatih Talijana koji će fanatično bodriti voljeni klub u premijeri na velikoj europskoj sceni.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako prenosi Football Italia, navijači Atalante u kratkom su roku razgrabili 2700 ulaznica, dok je Atalanta na svojim stranicama objavila kako je prodano i tih 300 ulaznica u slobodnoj prodaji. A to može značiti samo jedno - na Maksimiru nas osim velike borbe na terenu, očekuje i velika borba na tribinama.

Za Zagreb su organizirali 35 buseva u kojima će stići oko 1600 - 1700 ljudi, dok će ostali stići u osobnomaranžmanu.

Bilo je tu mnogo navijača Ferencvaroša u kvalifikacijama za Ligu prvaka, ali i prije četiri godine kad je u grupnoj fazi elitnog europskog natjecanja na jugu bilo podosta navijača minhenskog Bayerna.

No, na otvaranju Lige prvaka u Maksimiru moglo bi biti još više gostujućih navijača. A to bi trebao biti dobitni recept za jednu prekrasnu nogometnu večer. Puni Maksimir, pjesma s jedne i druge strane i... Pa pobjeda Dinama. Susret je na rasporedu u srijedu, 18. rujna, s početkom u 21 sat.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • PLAVA_LJUBLJANA 12.09.2019.

    Navijači Atalante su nekada bili jako lijevo orientirani 🤔😤

  • Prekrasni 12.09.2019.

    Naravno da će biti pun, dobro došli dragi gosti!🔵⚫

  • 12.09.2019.

    Ne kuzim zasto im daju cijeli jug, umjesto samo 5 posto ulaznica i gotovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare