To je to što me zanima!

Jugovac 28. u kvalifikacijama, nije se uspjela plasirati u finale

Nakon tri serije u kvalifikacijama, naša je predstavnica u snowboardingu Lea Jugovac imala 24,25 bodova, dok je pobjednica kvalifikacija Zoi Sadowski Synnott, imala zbroj od 176,50 bodova
Vidi originalni članak

Hrvatska snowboarderica Lea Jugovac osvojila je 28. mjesto u Big Air kvalifikacijama te je ostala bez nastupa u finalu ove discipline na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.

Natjecateljice su imale na raspolaganju tri serije, a za konačan plasman se računao zbroj dva skoka. U slučaju Lee Jugovac taj je zbroj na kraju bio 24,25 bodova, a jedina koja je bila lošije plasirana od nje bila je Francuskinja Lucile Lefevre sa 20,00 bodova.

Pobjednica kvalifikacija, aktualna svjetska doprvakinja u Big Airu, Novozelanđanka Zoi Sadowski Synnott, imala je ukupan zbroj od 176,50 bodova, a iza nje su ostale dvije japanske reprezentativke Kokomo Murase (171,00) i Reira Iwabuchi (158,50).

U finale se plasiralo 12 najboljih iz kvalifikacija. Finalno natjecanje je na rasporedu u utorak, s početkom u 2.30 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • rokospartanius 14.02.2022.

    Realno gdje curka i ima pošteno za trenirati......ovako kako je dobro je..... svaka čast na trudu! Respect

  • vodič 14.02.2022.

    Mala je bombon

  • Zlatna Vuga 14.02.2022.

    Gledala sam noćas sve tri vožnje, Lea nažalost nije uspjela napraviti niti jedan dobar skok. No ocjenjivanje sudaca je bilo totalno subjektivno. Europske natjecateljice su gotovo ignorirane, mađarska i slovačka npr. bolje su skočile nego neke druge kojima su dali puno više bodova, to je tek jedan primjer. To nije sport, to je ispod razine olimpijskih igara, strašno

Komentiraj...
Vidi sve komentare