Sport

Komentari 6

Jugovac 28. u kvalifikacijama, nije se uspjela plasirati u finale

Jugovac 28. u kvalifikacijama, nije se uspjela plasirati u finale

Nakon tri serije u kvalifikacijama, naša je predstavnica u snowboardingu Lea Jugovac imala 24,25 bodova, dok je pobjednica kvalifikacija Zoi Sadowski Synnott, imala zbroj od 176,50 bodova

Hrvatska snowboarderica Lea Jugovac osvojila je 28. mjesto u Big Air kvalifikacijama te je ostala bez nastupa u finalu ove discipline na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.

Natjecateljice su imale na raspolaganju tri serije, a za konačan plasman se računao zbroj dva skoka. U slučaju Lee Jugovac taj je zbroj na kraju bio 24,25 bodova, a jedina koja je bila lošije plasirana od nje bila je Francuskinja Lucile Lefevre sa 20,00 bodova.

Pobjednica kvalifikacija, aktualna svjetska doprvakinja u Big Airu, Novozelanđanka Zoi Sadowski Synnott, imala je ukupan zbroj od 176,50 bodova, a iza nje su ostale dvije japanske reprezentativke Kokomo Murase (171,00) i Reira Iwabuchi (158,50).

U finale se plasiralo 12 najboljih iz kvalifikacija. Finalno natjecanje je na rasporedu u utorak, s početkom u 2.30 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Najčitaniji članci