To je to što me zanima!

Juranović za 700.000 potpisao s Legijom, Hajduk mu zahvalio

Hajduk je prihvatio ponudu Legije od 700.000 eura i 10 posto od budućeg transfera, a među tri zainteresirana bio je i španjolski Cádiz, koji je nudio oko 500.000 eura
Vidi originalni članak

Josip Juranović  (24) od danas i službeno više nije igrač Hajduka. Sada već bivši desni branič 'bilih', nakon pet i pol godina provedenih u Hajdukovom dresu, karijeru nastavlja u vodećoj momčadi poljske lige, Legiji iz Varšave, gdje će se pridružiti nekadašnjem Dinamovom kapetanu - Domagoju Antoliću.

POGLEDAJTE VIDEO: Josip Juranović

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bilo je samo pitanje trenutka kada će pasti potpis na ugovor  jer je Legija još u srijedu objavila fotografiju Juranovića na svome stadionu. Hajduk je prihvatio ponudu Legije od 700.000 eura i 10 posto od budućeg transfera, a među tri zainteresirana bio je i španjolski Cádiz, koji je nudio oko 500.000 eura.

FELJTON: 30. SEZONA HNL-A Prva HNL 94/95.: Dupla kruna slavila se na Poljudu! Samo tad

Josip Juranović (24) u Zaprešiću je u pobjedi 4-1 nad Interom odigrao svoju zadnju utakmicu u dresu Hajduka, kluba u koji je stigao u siječnju 2015. godine iz zagrebačke Dubrave. Za Bijele je debitirao kod trenera Gorana Vučevića u susretu s Rijekom.. Ukupno je u bijelom dresu upisao 165 službenih nastupa u kojima je postigao tri pogotka i upisao 15 asistencija.

DRAMA OKO JUNIORA Ne samo da ga je HNS odbio, Hajduk još mora platiti Dinamu!

Startao je 148 puta, a od toga je u 37 dvoboja ponio kapetansku traku. Ostvario je ukupno 83 pobjede,  35 remija i 47 poraza. 

Iznos odštete daleko je manji od 2.5 milijuna eura koliko je Hajduk planirao zaraditi na prodaji svog dokapetana, ali, situacija se u zadnjih šest mjeseci i te kako promijenila. Hajduku novac nasušno treba, Juranović je već pet sezona na Poljudu, uskoro će proslaviti 25. rođendan i ulazi u zadnju godinu ugovora, pa se rastanak uz bilo kakvu odštetu trenutno nameće kao najbolje rješenje za obje strane.

"Jura, hvala ti na svemu, želimo ti puno sreće i uspjeha u nastavku karijere", napisao je Hajduk na svojim stranicama.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Syrian 31.07.2020.

    Ode im jedan od dva najbolja igrača. Sad još i Caktaš, i borba za 7. mjesto dogodine može početi.

  • antonio68 31.07.2020.

    Onaj kunta kinte iz Gzire united ga je izvozao ko malog majmuna, i preko njega zabio 2 gola.

  • elvis6 31.07.2020.

    Iako sam navijac Rijeke mislim da je ovo podcjenjivanje igraca za takvog beka...nadam se da je bar ugovorio dobru placu za sebe...zasluznu

Komentiraj...
Vidi sve komentare