To je to što me zanima!

Juventus u rasulu, Pirlo pred otkazom, Tudor čeka, a Ronaldo će iduće sezone u Europsku ligu?

Juventus je sve dalje od Lige prvaka. Tri kola prije kraja Serije A još uvijek nisu na poziciji koja vodi u elitno europsko natjecanje. Bila bi to prva sezona bez Cristiana Ronalda u Ligi prvaka
Vidi originalni članak

Teški su dani u Torinu. Juventus je u 35. kolu Serije A izgubio 3-0 kod kuće od Milana i pao na peto mjesto. Nije ni čudo što žele u Superligu kada Ligu prvaka sljedeće sezone vjerojatno neće ni igrati.

Trener momčadi i klupska legenda Andrea Pirlo mogao napustiti Juventus budući da je ova sezona za 'staru damu' bila za zaborav. No, takvu će odluku morati donijeti predsjednik Andrea Agnelli jer ako se Pirla pita - on bi ostao.

- Momčad je dobro izgledala tijekom tjedna. Imali smo pravi pristup i bili smo koncentrirani. Bili smo sigurni da ćemo odigrati sjajnu utakmicu. Neću dati ostavku. Došao sam ovdje s velikim entuzijazmom unatoč brojnim poteškoćama. Na raspolaganju sam klubu. Imamo još tri utakmice i ostat ću ovdje dok god to mogu - rekao je trener Juventusa pa dodao:

POGLEDAJTE VIDEO Kakva golčina Rebića! Skinuo paučinu i bacio Juve na koljena

- Ako nešto nije dobro, preuzimam potpunu odgovornost. Ova momčad ima odlične igrače i očigledno nešto nije dobro. Imao sam drugačiji projekt u mislima i vjerovao sam da ću imati nešto drugačiju momčad. Radio sam na nekim konceptima, ali sam morao napraviti određene promjene kako bih se prilagodio njihovim karakteristikama.

U Torinu se već dugo priča o njegovom odlasku s klupe, ali to se još nije dogodilo. Neki predviđaju da Pirlo ipak neće doživjeti sljedeće kolo na čelu 'stare dame'. U tom bi slučaju do kraja sezone momčad vodio njegov pomoćnik - Igor Tudor.

Juventus je tri kola prije kraja prvenstva na bod zaostatka za Napolijem, a tri za Atalantom i Milanom, stoga Cristiano Ronaldo i ostatak društva nemaju previše vremena niti prilika kako bi sačuvali obraz i plasirali se u najveće europsko natjecanje. Prvo gostuju kod Sassuola, pa im dolazi Inter, koji je već osigurao titulu, te u zadnjem kolu Bologna. 

U međuvremenu će 19. svibnja igrati finale Kupe protiv Atalante.

CRISTIANO HEROJ Ronaldo spasio katastrofalni Juve: U 6 minuta do preokreta

Podsjetimo, ako Juventus ne izbori Ligu prvaka, bit će to prva sezona u kojoj će Cristiano Ronaldo igrati Europsku ligu! Naravno, ako ostane u klubu.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • braum 10.05.2021.

    Gdje Tudor dođe tu trava ne raste!

  • srakar 10.05.2021.

    Zoran Mamić si je uzeo Krznara za pomoćnikada ovaj może nastaviti gdje je on stao. Tako valjda i Pirlo Tudora.....

  • 10.05.2021.

    Dosao Tudor i uniszio juve 😂😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare