To je to što me zanima!

'Kad mi slome čeljust ja dodam gas i potpišem još bolji ugovor!'

Golubickas je teško stradao u subotnjem susretu Slaven Belupa i Gorice u Koprivnici. Naletio je glavom na protivnika, iz usta mu je počela šikljati krv... Pukla je čeljust
Vidi originalni članak

Mlađahni veznjak Gorice Paulius Golubickas (20) u četiri dana je sabio sve ružno i lijepo u svojoj tek započetoj karijeri. U nedjelju mu je na utakmici slomljena čeljust, u ponedjeljak je operiran, a u utorak - potpisao novi ugovor i u srijedu će doma u Litvu na oporavak u kućnoj idili!

- Presretan sam što sam potpisao ugovor, zahvalan sam ljudima iz kluba na prilici i povjerenju. Jedva čekam da se oporavim od ozljede, da ostavim sve ovo iza sebe i nastavim pomagati Gorici u ostvarenju ciljeva - nekako je izjavio žešće otečeni Litavac za klupske stranice.

Golubickas je teško stradao u subotnjem susretu Slaven Belupa i Gorice u Koprivnici. Naletio je glavom na protivnika, iz usta mu je počela šikljati krv... Pukla je čeljust.

SLUŠAO PRIJENOS NA RADIJU Igrača Gorice hitno su operirali: Ugradili su mu pločice u čeljust, neće moći jesti krutu hranu...

U Goricu je došao ove zime, na posudbu iz Dainave. Sada je aktivirana opcija o otkupu iako će Golubickas zbog ozljede pauzirati cca. mjesec i pol dana.

SLOMIO ČELJUST Nesretni Golubickas se javio iz bolnice: Zubi su ostali na mjestu

- Ovakve se stvari događaju, ali ozljeda nije promijenila činjenicu da je Paulius tijekom ovih nekoliko mjeseci dokazao da nam je izuzetno važan. Imamo velike planove s njim. 'Što te ne ubije, to je ojača', idemo dalje s Pauliusom kao članom naše obitelji - istaknuo je sportski direktor Gorice, Mindaugas Nikoličius.

Golubickas se iz Litve u Veliku Goricu vraća za tri tjedna i tada bi se trebao priključiti suigračima te, postupno, ući u treninge punog intenziteta.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • špricer_1 09.06.2020.

    Pa ti si strasan

  • MateCro 09.06.2020.

    Bome mu je podbradak kao i u goluba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare