Sport

Komentari 0

Nesretni Golubickas se javio iz bolnice: Zubi su ostali na mjestu

Nesretni Golubickas se javio iz bolnice: Zubi su ostali na mjestu

Ofenzivni veznjak Gorice Paulius Golubickas (20) javio se nakon što je u Koprivnici protiv Slavena (0-0) slomio čeljust. 'Proći će još neko vrijeme dok ne budem mogao normalno jesti, ali neću žuriti', rekao je Golubickas

Evo me u krevetu, ležim i odmaram. Situacija je puno bolja nego prije operacije, ali sad treba biti strpljiv i napraviti sve da se što prije oporavim. Znam da će trebati vremena, ali spreman sam na to, rekao je Paulius Golubickas (20) za službenu stranicu Gorice nakon operacije čeljusti.

Podsjetimo, nesretni litavski veznjak sudario se sa igračem Slavena te napustio igru već u šestoj minuti 

- Ma naravno, sjećam se svega. Pojurio sam za loptom i nisam se uspio zaustaviti prije nego što sam udario u rame Slavenova braniča. U tom trenutku čuo sam da je nešto puknulo i odmah sam znao da se dogodilo nešto prilično loše. Suigrači i sudac okupili su se oko mene, ali nisam mogao ništa reći, samo sam pokazivao na vilicu i pokušavao im objasniti da se s njom nešto dogodilo.

Operiran je u nedjelju te sad za njega kreće proces oporavka, a još nije poznato kad bi se mogao vratiti na teren, no sigurno je da je za njega ova sezona gotova. 

- Kako mi se čini, operacija je prošla uspješno, a tako su govorili i liječnici nakon što su me pregledali dan poslije. Svi zubi ostali su u ravnini, ne trebam nikakve dodatne zahvate i vjerujem da će sve biti u najboljem redu - rekao je Golubickas i objasnio kako trenutno jede:

- Usitnjavaju mi svu hranu. Evo, za večeru sam imao juhu, malo tune i pire sa zgnječenom mrkvom. I jogurt od vanilije za desert. Proći će još neko vrijeme dok ne budem mogao normalno jesti, ali neću žuriti. Uostalom, već sad koristim žlicu, kao da jedem za pravo - našalio se Paulius.

Najčitaniji članci