To je to što me zanima!

'Kad nas Dinamo gazi u HNL-u svi se pitaju kako... Evo kako!'

Nakon utakmice svi se čude. Kakav je to bunker, niste htjeli izaći iz 16 metara... Ne da nećeš, nego ne možeš. Razlika je i gotovo,napisao je trener Intera koji je prije mjesec dana rekao da želi igrati kao City
Vidi originalni članak

Mogu se ja poistovjetiti s nogometom Guardiole, Kloppa, ali ja njih ne znam i to je neusporedivo s mojim nivoom. Ja bi htio igrati kao Manchester City, ali kak’? Neka dođe Pep u Zaprešić pa nek napravi takvu ekipu, ako ćemo realno, rekao je prije više od mjesec dana Samir Toplak (49) u razgovoru za 24sata

Da, bilo bi zanimljivo vidjeti što Pep Guardiola može napraviti s jednom momčadi kao što je Inter Zaprešić. Momčadi s kojom se iz utakmice u utakmicu poigrava Dinamo, baš onaj Dinamo koji je u utorak navečer gostovao kod Manchester Cityja i Guardiole na Etihadu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ostavili su igrači Dinama dušu na terenu. Fokusirali se na obranu, pa jedva da su mogli spojiti po nekoliko točnih dodavanja prema naprijed. Ali, bilo je to i za očekivati. Jer, usudi se otvoriti protiv momčadi poput Cityja i vidjet ćeš što će se dogoditi. Baš kao što su "modri" u Manchesteru sinoć izgledali nemoćno, jednako tako izgleda i većina prvoligaških hrvatskih momčadi kada dođe igrati na Maksimir.

Jedan od najdugovječnijih trenera u HNL-u i čovjek koji je pozvao Pepa Guardiolu u Zaprešić da iskaže svoje trenerske sposobnosti sada je povukao paralelu između Prve HNL i Lige prvaka.

- Igra Inter u Maksimiru. Teško se spoje 3-4 dodavanja. Pogreške u dodavanju su neshvatljive. Dinamo nas gazi. Na kraju nekako uhvatimo 2-3 šuta po golu, čisto za statistiku. Nakon utakmice svi se čude. Kakav je to bunker, niste htjeli izaći iz 16 metara i slično. Pa kako to treneru, pitaju svi? E, jučer ste vidjeli kako. E, tako. Ne da nećeš, nego ne možeš. Razlika je i gotovo. I tko ne proba tu veliku razliku, nikad neće shvatiti - napisao je Toplak na svom Facebook profilu i tako možda i na najbolji način objasnio kako je klubovima iz sredine ili drugog dijela prvoligaške tablice doći i igrati u Maksimir.

Kod kluba koji je u posljednjih 14 godina, čak 13 puta bio prvak Hrvatske.

- Nenad Bjelica je odabrao taktiku točno kakvu i možeš protiv ekipe kao što je Manchester City - smatra Toplak koji nam se javio kratkim komentarom na utakmicu Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 132

  • MladenValentić 03.10.2019.

    Majko mila, jad vidim koliko je ovdje nogometnih stručnjaka, da im se da prilika hrvatska bi imala prvaka LP, gazili bi i City, Barcu, Real, Bayern. Na žalost ni jedan hrvatski klub nije primjetio te stručnjake pa se ne može nadigravati s ekipama poput Citya. Preporučam upravi Dinama da da otkaz Bjelici i da priliku nekom od ovih stručnjaka s komentara da pokažu kako se određuju taktike!

  • biberrr 02.10.2019.

    Dinamo je redovna mušterija Top 10 ekipa,nikad ih nije pobjedio. Tako da nas ne treba čuditi da su ih građani pregazili. Treba se koncentrirati na Šahtar i nikad se ne zna,možda možemo oteti koji bod favoritu.

  • benitooo 02.10.2019.

    Hahahahahha ulizica

Komentiraj...
Vidi sve komentare